Ελλαδα

Δασκάλα φέρεται να έβαλε 9χρονους μαθητές να χτυπήσουν συμμαθητή τους

Το παιδί προσπάθησε να ξεφύγει αλλά δεν τα κατάφερε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σχολείο
Σχολείο © EUROKINISSI

Σοκ προκαλεί η είδηση για το περιστατικό που συνέβη στο 6ο Δημοτικό σχολείο Αλίμου με πρωταγωνιστές τη δασκάλα της μουσικής και τους μαθητές της.

Εκεί, μια δασκάλα επέλεξε μία αδιανόητη μορφή τιμωρίας απέναντι στον 9χρονο μαθητή της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 9χρονος, προσποιήθηκε κατά τη διάρκεια του μαθήματος της μουσικής ότι... οδηγεί ένα αυτοκίνητο. Η δασκάλα εξοργίστηκε και ζήτησε από τους συμμαθητές του να διακόψουν το μάθημα τους και να αρχίσουν να... χτυπούν τον συμμαθητή τους.

«Σηκωθείτε να του δώσετε μερικές φάπες για να σταματήσει» φέρεται να προέτρεψε τα παιδιά, με κάποια να σαστίζουν και άλλα να αρχίζουν να τον χτυπούν στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος.

Το παιδί προσπάθησε να βγει από την πόρτα για να γλιτώσει, όμως δεν τα κατάφερε καθώς τα άλλα παιδιά τον στρίμωξαν σε μια γωνία και συνέχισαν να τον βαρούν στο κεφάλι.

«Μπράβο παιδάκια τώρα καθίστε κάτω» φέρεται να είπε η δασκάλα στους μαθητές που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό.

«Μαμά σώθηκα όταν χτύπησε το κουδούνι» είπε ο άτυχος 9χρονος μαθητής στη μητέρα του, η οποία αναζήτησε ευθύνες από τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες την προέτρεψε να πάει να βρει τη δασκάλα και να λύσουν μεταξύ τους το θέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δασκάλα είπε στον διευθυντή του σχολείου ότι το περιστατικό συνέβη «πάνω στον θυμό της», επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα όσα συνέβησαν.

Οι γονείς του μαθητή έχουν καταθέσει μήνυση κατά της δασκάλας καθώς και έγγραφη αναφορά στη διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

 

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ