- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Για «αχαρακτήριστη συμπεριφορά» κάνει λόγο ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Περιβάλλοντος, Θανάσης Παππάς, σε ανακοίνωση του, αναφορικά με τη ρίψη σαμπουάν, από αγνώστους, στο σιντριβάνι του Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη.
«Το περιστατικό με τα "παιχνίδια" ορισμένων με σαμπουάν σε κεντρικά σιντριβάνια του Δήμου Θεσσαλονίκης καταδεικνύει ότι η παραβατικότητα επιδρά αποφασιστικά στην απαξίωση των δημόσιων υποδομών» τονίζει ο κ. Παππάς και υπογραμμίζει ότι όλοι οι φορείς πρέπει να συμβάλλουν στην πάταξη φαινομένων φθοράς στη δημοτική περιουσία (κτίρια, πάρκα, παιδικές χαρές κ.ά.).
«Δεν αρκούν οι προθέσεις και δράσεις του Δήμου, αλλά απαιτούνται μείζονες παρεμβάσεις από τη συντεταγμένη πολιτεία» σημειώνει ο αντιδήμαρχος.




ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.