- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αναζητείται στέλεχος της Χρυσής Αυγής για την επίθεση και τον τραυματισμό της δικηγόρου στο Εφετείο
Αναγνωρίστηκε ως πρωτεργάτης ως το άτομο που χτύπησε με γροθιά την Ευγενία Κουνιάκη
Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Ασφάλειας Αττικής για τη σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου στελέχους της Χρυσής Αυγής, που φέρεται ότι ήταν από τους πρωτεργάτες της επίθεσης και του τραυματισμού μιας δικηγόρου και δύο ακόμα γυναικών, το μεσημέρι κοντά στο εφετείο, επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Το στέλεχος της Χρυσής Αυγής αναγνωρίστηκε από τη δικηγόρο Ευγενία Κουνιάκη, ως το άτομο που την χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο, από φωτογραφίες του που της έδειξαν στην Ασφάλεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν οδηγός του Νίκου Μιχαλολιάκου στο παρελθόν και από τα δραστήρια μέλη του νεοναζιστικού κόμματος.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη την ώρα που περίπου 40 στελέχη και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής ήταν στη λεωφόρο Αλεξάνδρας απέναντι από το εφετείο και μοίραζαν «τρικάκια» για την επέτειο της δολοφονίας των μελών της Χ.Α., Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη, πριν από τέσσερα χρόνια στο Νέο Ηράκλειο, όταν κάποια γυναίκα τους φώναξε «φασίστες» μέσα από λεωφορείο. Τότε, περίπου 15 από τους συγκεντρωθέντες πέρασαν απέναντι που ήταν η στάση των λεωφορείων και χτύπησαν τη δικηγόρο, ενώ τραυματισμό δήλωσαν ακόμη δύο γυναίκες, που ήταν και αυτές στη στάση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δυστυχώς αυτό είναι το «θέαμα» το οποίο εκόντες άκοντες παρακολουθούμε στους περισσότερους δρόμους
Οι περιοχές που επηρεάζει
Τι ισχύει για τους συρμούς προς Αεροδρόμιο
Η Ελλάδα στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως στα ποσοστά καισαρικών
Δείτε το σημερινό σκίτσο του Αρκά
Αναλυτικά τα σημεία και οι ώρες
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Είχε σταλεί μήνυμα 112 στους κατοίκους
Συλλήψεις για πυρκαγιές που προκλήθηκαν από ψησταριά, πυροτεχνήματα και εργασίες
Τι προβλέπει αναλυτικά για όλα τα επιστημονικά πεδία
Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν στις 21:40 για τις ημέρες Κυριακή ως Πέμπτη
Με λεωφορεία η μεταφορά των επιβατών
Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις την έθεσαν χωρίς ενεργό μέτωπο μέσα σε 30 λεπτά
Σταδιακή μεταβολή από την Τρίτη - Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Με μεγάλες πληρότητες αναχωρούν τα πλοία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.