Ελλαδα

Δώρα Ζέμπερη - Πληροφορίες για αυτόπτη μάρτυρα που έχει κληθεί για κατάθεση

Η ΕΛΑΣ ερευνά όλα τα ενδεχόμενα προκειμένου να διαλευκάνει το έγκλημα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι Αρχές προκειμένου να εντοπίσουν το δολοφόνο της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη. Η αστυνομία εξετάζει μια προς μια τις κλήσεις στο κινητό της τηλέφωνο, τα μηνύματα, ενώ η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματα ερευνά  τις επαφές της στα κοινωνικά δίκτυα καθώς και τα mail  της αδικοχαμένης κοπέλας.

Οι αρχές έχουν επίσης  εστιάσει τις έρευνες τους και στο χώρο του κοιμητηρίου, το οποίο και έχουν «ξεσκονίσει» πιθαμή προς πιθαμή για να βρουν οποιοδήποτε στοιχείο που θα τους βγάλει από το αδιέξοδο. Αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν πάρει καταθέσεις από τους εργαζόμενους του κοιμητηρίου άλλα και από κατοίκους της περιοχής. Μάλιστα, έχουν μιλήσει με εκείνους τους ενοίκους των πολυκατοικιών που τα διαμερίσματα έχουν προσοχή προς τα κοιμητήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr oι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ πιστεύουν ότι την ώρα της δολοφονίας υπήρχε άτομο σε κοντινή απόσταση, μάλιστα μια γυναίκαι που φέρεται να ήταν στο νεκροταφείο και σε κοντινή απόσταση έχει κληθεί, σύμφωνα με τι site, για κατάθεση.

Οι εργαζόμενοι στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, αλλά και όσοι βρίσκονταν εκεί την ώρα του φόνου έχουν δώσει ήδη κατάθεση στην Ασφάλεια, απαντώντας στο κρίσιμο ερώτημα «αν είδαν κάποιον να φεύγει βιαστικά και αναστατωμένος από το χώρο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο η αδικοχαμένη Δώρα να είχε δώσει ραντεβού με κάποιον.

Έτσι, τα δύο πιο πιθανά σενάρια αυτή τη στιγμή είναι είτε να συνάντησε κάποιον που γνώριζε και μετά από καυγά εκείνος να τη σκότωσε ή να της επιτέθηκε κάποιος μανιακός ή ληστής.