Ελλαδα

Δολοφονία στο νεκροταφείο: Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ οι τηλεφωνικές κλήσεις της 32χρονης

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
378067-780241.jpg

Ανοιχτά μένουν όλα τα ενδεχόμενα γύρω από τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, με την αστυνομία να στρέφει πλέον τις έρευνές της στις τηλεφωνικές κλήσεις που είχε η άτυχη κοπέλα τη μοιραία ημέρα.

Ο λόγος είναι πως τον τελευταίο καιρό ζούσε υπό καθεστώς τρομοκρατίας, σε σημείο που αναγκάστηκε να κάνει ασφάλεια ζωής, προσθέτοντας ως δικαιούχους τα αδέλφια της.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία, και μετά την πολύωρη κατάθεση του πατέρα της άτυχης Δώρας, οι αστυνομικοί στρέφουν τις έρευνές τους στο dna ξένου προς αυτήν σώματος που βρέθηκε στα νύχια της κοπέλας, δείχνοντας πως το θύμα πάλεψε με το δολοφόνο του. Ωστόσο, το dna είναι «ξένο», δεν ανήκει δηλαδή σε κάποιον από αυτούς που έχουν δώσει δείγμα μέχρι στιγμής.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται ένας άνδρας που γνώρισε η Δώρα Ζέμπερη λίγους μήνες πριν, ο οποίος ωστόσο δεν δέχτηκε ποτέ την απόρριψη της κοπέλας και φαίνεται ότι την ενοχλούσε ακόμα και στη δουλειά της, όπως κατέθεσαν συνάδελφοι της.

Αξιοσημείωτο είναι ότι τα χρέη του πατέρα ήταν η αιτία που τα 3 από τα 4 παιδιά είχαν τεταμένες σχέσεις μαζί του.

Η ΕΛΑΣ δεν έχει απομακρυνθεί κι από το ενδεχόμενο να πρόκειται για μανιακό δολοφόνο.

Εκείνο που κάνουν τώρα οι αστυνομικοί είναι να ερευνήσουν τις κινήσεις αλλά κυρίως τις κλήσεις που δέχθηκε για να συνθέσουν το παζλ των επαφών που είχε τη μοιραία για εκείνη ημέρα.

Οι κλήσεις θα οδηγήσουν σε πρόσωπα και τα πρόσωπα αυτά θα μπουν στο μικροσκόπιο.

Σε κάθε περίπτωση οι αστυνομικοί στο πλαίσιο της έρευνας όλων των πιθανοτήτων ερεύνησαν σε ακτίνα 3 χιλιομέτρων αναζητώντας τα προσωπικά της αντικείμενα. Ωστόσο, δεν βρήκαν τίποτα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ