«Φτου σου ξεφτίλα» - Ξεσπά κατά του πατέρα της η αδελφή της δολοφονημένης Δώρας
«Αυτός δεν είναι πατέρας, είναι τέρας»
Κατά του πατέρα της, με τον οποίο δεν διατηρεί πλέον επαφές, ξέσπασε μέσω Facebook η αδελφή της άτυχης Δώρας Ζέμπερη.
«Αίσχος. Φτου σου ξεφτίλα. Αυτός δεν είναι πατέρας, είναι τέρας» γράφει χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό η αδελφή της άτυχης 33χρονης γυναίκας προσθέτοντας: «Χρόνια τώρα δεν είχαμε καμία σχέση και η αδελφή μου πλήρωνε τα χρέη του και βοηθούσε σε όλα στο σπίτι μας».
Σε ένα προηγούμενό της μήνυμα, η κοπέλα καλεί όποιον γνωρίζει κάτι για το άγριο έγκλημα με θύμα την αδελφή της να δώσει πληροφορίες.
«Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας. Βοηθήστε, όποιος μπορεί, να βρεθεί ο δολοφόνος του αγγέλου μας. Δικαιώστε την ψυχή της αδελφής μου», αναφέρει στο μήνυμά της στο Facebook η αδελφή της άτυχης γυναίκας που δολοφονήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Β' νεκροταφείο» γράφει χαρακτηριστικά.
Η κηδεία της άτυχης 33χρονης θα τελεστεί σήμερα, στις 15:00, στο Β' νεκροταφείο, εκεί που έχασε τη ζωή της από τα φονικά χτυπήματα του δολοφόνου της, που παραμένει ασύλληπτος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έκκληση για βοήθεια από τους γονείς του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Την παραίτηση της Καρυστιανού ζήτησε το ΔΣ του Συλλόγου των Τεμπών με επιστολή
Το αρνητικό... φορτίο της ημέρας και το κακό «προηγούμενο»
Ανοιχτό το ενδεχόμενο πανελλαδικής διάστασης
Στις 15:00 η συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Ποιοι πάνε στο Μαξίμου
Σε τροχιά κλιμάκωσης οι κινητοποιήσεις
Συγκλονιστικές μαρτυρίες μητέρας και αδερφής για τη δολοφονία του 17χρονου στις Σέρρες
Με αφορμή το αν τα χιόνια θα φτάσουν σε χαμηλότερα υψόμετρα
Η οδηγία του υπουργείου Παιδείας
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε νεογνά ηλικίας κάτω των 4 εβδομάδων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Χιόνια και στην Αττική έφερε το έντονο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.