- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Άγριο φονικό στη Σητεία - Έστησαν ενέδρα και εκτέλεσαν γνωστό γιατρό
Τον εκτέλεσαν την ημέρα των γενεθλίων του με καραμπίνα
Ενέδρα έστησαν, άγνωστοι, το πρωί, στο γνωστό καρδιολόγο, Χριστόδουλο Καλαντζάκη. Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στις Λιθίνες, με τον 62χρονο γιατρό με καταγωγή από τον Άγιο Στέφανο, να αφήνει την τελευταία του πνοή στο αυτοκίνητό του.
Στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο της διερεύνησης της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης για τα δεδομένα της Σητείας.
Ο άτυχος 62χρονος σήμερα είχε τα γενέθλια του και οι εκτελεστές του επέλεξαν ... αυτή τη μέρα για να βάλουν τέλος στη ζωή του.
Ο εκλιπών ήταν ιδιώτης γιατρός, παντρεμένος με γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής περίπου 35 ετών, γνωστός κι αγαπητός στην τοπική κοινωνία που έχει υποστεί σοκ από την περίεργη αυτή υπόθεση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι αναμνήσεις από τη Λεωφόρο, η σχέση με τον Παναθηναϊκό, η Θύρα 13 και το περιστατικό με το «κουμπούρι»
Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές θα τιμήσουν τη μνήμη του τραγουδιστή
Συνελήφθη για παράβαση σχετική με τη διατάραξη της τάξης
Στο νοσοκομείο πλήρωμα και οδηγός του ΙΧ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Λύθηκε το χειρόφρενο
Τι καιρό περιμένουμε στην Αττική
20 χρόνια μετά τη βύθισή του
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.