Ελλαδα

Συνέλαβαν τον αντιδήμαρχο Λαμίας επειδή μάζευε τα σκουπίδια

«Θα συνεχίσω να προστατέψω την δημόσια υγεία»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
375369-774783.jpg
lampiareport.gr

Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Λαμιέων Γιώργος Λάμπρου συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Φθιώτιδας διότι βοηθούσε στη συγκομιδή των απορριμμάτων.

Όπως είναι γνωστό αυτό το μεταβατικό διάστημα, μετά την απόλυση των συμβασιούχων, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα σκουπίδια στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή. Έτσι, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας όλο αυτό το διάστημα βοηθάει όσο μπορεί και μαζί με τους λίγους μόνιμους υπαλλήλους που έχουν απομείνει μαζεύει σκουπίδια.

Κάποιους όμως τους ενόχλησε αυτή η εικόνα και έτσι κατήγγειλαν τον αντιδήμαρχο στην αστυνομία, υποστηρίζοντας ότι οδηγούσε το απορριμματοφόρο που επέστρεφε από την αποκομιδή των σκουπιδιών.

Ο Αντιδήμαρχος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο γύρω στις 9:30 το βράδυ της Πέμπτης, όπου και παρέμεινε μέχρι τη 1 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο ίδιος δήλωσε μετά τη σύλληψή του στο LamiaReport: «Θα συνεχίσω να μαζεύω σκουπίδια για να προστατέψω την δημόσια υγεία. Εάν είναι έγκλημα να πληρώσω. Πάντα αναλαμβάνω τις ευθύνες για τις πράξεις μου...».

αντιδήμαρχος λαμίας

Πηγή: lampiareport.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ