- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Δολοφονία Φαίης Μπλάχα: Η εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του Β. Στεφανάκη και της αδελφής της
«Τη χτύπησε δυνατά μέχρι θανάτου κόβοντας πολύ νωρίς το νήμα της ζωής της...»
Την ενοχή του Βαγγέλη Στεφανάκη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο της φίλης του Φαίης Μπλάχα, την οποία χτύπησε μέχρι θανάτου τον Απρίλιο του 2013 στη Νέα Μάκρη, πρότεινε η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.
«Τα χτυπήματα ήταν επαγγελματικά….το θύμα ήταν στο έλεός του» είπε κατά την αγόρευσή της η εισαγγελική λειτουργός.
Η εισαγγελέας πρότεινε και την ενοχή της αδελφής του θύματος Μαριαλένας Μπλάχα, η οποία διατηρούσε παράλληλη σχέση με τον κατηγορούμενο για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία.
Κατά την εισαγγελική λειτουργό, «ο Στεφανάκης πρέπει να κριθεί ένοχος όπως και πρωτοδίκως και να απορριφθεί ο υπερασπιστικός ισχυρισμός του για μετατροπή της κατηγορίας σε θανατηφόρο βλάβη, με το σκεπτικό ότι στην επίμαχη περίπτωση υπήρξε δόλος από την πλευρά του. Ο κατηγορούμενος χτύπησε την παθούσα με κίνητρο το συνετισμό της γιατί διατάραξε τους κανόνες που είχε θέσει από το βάθρο του δυνατού και ισχυρού. Τη χτύπησε δυνατά μέχρι θανάτου κόβοντας πολύ νωρίς το νήμα της ζωής της ….Γνώριζε τη σημασία και τη δύναμη των χτυπημάτων του και δεν φρόντισε να αποτρέψει τις συνέπειες της πράξης του αλλά κοιτούσε μόνο πως θα τις αποφύγει ζητώντας προστασία….Εκμεταλλεύθηκε την έντονη ερωτική προσκόλληση της δεύτερης κατηγορούμενης και χωρίς προβληματισμό, αποδέχθηκε τη βοήθεια της αποφεύγοντας για ένα μήνα τις διωκτικές αρχές».
Πηγή: athina984.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.