Ελλαδα

Αυτός είναι ο 60χρονος καθηγητής που φέρεται να ασελγούσε σε κοριτσάκια –μαθήτριες στο Ωδείο Αθηνών (εικόνες)

Ο Παναγιώτης Δράκος, γεννηθείς στην Αθήνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
370478-765235.jpg
ΕΛΑΣ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του 60χρονου καθηγητή μουσικής στα χέρια του οποίου ζούσαν ένα μαρτύριο μικρά κοριτσάκια-μαθήτριες του.

Η δημοσίευση των στοιχείων του γίνεται κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι ο 60χρονος συνελήφθη στις 31-8-2017 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκων έπειτα από καταγγελίες των γονιών 9χρονου κοριτσιού που αρνιόταν να ξαναπάει στο ωδείο.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της αποπλάνησης παιδιού, που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, από πρόσωπο που παρέδιδε μαθήματα σε ανήλικη, της πορνογραφίας ανηλίκων από δράστη που χρησιμοποίησε ανήλικο που δεν συμπλήρωσε το δέκατο πέμπτο έτος κατ' εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

ΔΡΑΚΟ Παναγιώτη του Γεωργίου, γεννηθέντα στις 26-5-1957 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως την 5-3-2018, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, της διευκόλυνσης διερεύνησης της επίδοσής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων, της ευχερέστερης ικανοποίησης της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ