Ελλαδα

Οικογενειακή τραγωδία – Πατέρας χτύπησε την κόρη του και φέρεται να έβαλε φωτιά στο σπίτι τους στην Πετρούπολη

Χαροπαλεύει η 18χρονη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
369657-763808.jpg
Eurokinissi

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 18χρονη που απεγκλωβίστηκε από την πυροσβεστική μετά την φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα της Πετρούπολης.

Η φωτιά ξέσπασε σήμερα το πρωί, σε διαμέρισμα 2ου ορόφου επί της οδού Κύπρου στην Πετρούπολη Αττικής. Η πυροσβεστική απεγκλώβισε χωρίς τις αισθήσεις τους δύο άτομα, πατέρα και κόρη, 55 και 18 ετών αντίστοιχα. 

Ο πατέρας, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είχε μάλιστα νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα στο παρελθόν, δύο φορές.

Αστυνομικές πηγές που διερευνούν την υπόθεση ανέφεραν ότι πριν ξεσπάσει η φωτιά στο διαμέρισμα, από το εσωτερικό του σπιτιού ακούστηκε έντονος καυγάς και κραυγές του κοριτσιού!

Αυτό είπαν και αυτόπτες μάρτυρες που αναστατώθηκαν από τον μεγάλο καυγά δευτερόλεπτα πριν ξεσπάσει η φωτιά.

«Υπήρχαν οικογενειακά προβλήματα», ανέφερε στους δημοσιογράφους γυναίκα που μένει στην ίδια γειτονιά με τα δυο θύματα. Η ίδια αποκάλυψε πως πρόσφατα κάποιος απειλούσε ότι θα τους βάλει φωτιά και πως είχε ενημερωθεί η αστυνομία.

Στον διάδρομο του διαμερίσματος βρέθηκαν κηλίδες αίματος. Αργότερα, διαπιστώθηκε ότι η 18χρονη φέρει πολλά σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και συγκεκριμένα κοντά στο μάτι. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ