Ελλαδα

«Μαχαίρωσα το δήμαρχο Ελευσίνας για προσωπικούς λόγους»

Το μήνυμα του Γιώργου Τσουκαλά από το Θριάσιο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τους λόγους για τους οποίος επιτέθηκε στον δήμαρχο Ελευσίνας, μέσα στο γραφείο του, στο δημαρχείο, εξήγησε ο 35χρονος άνδρας κατά την πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα, ο δράστης φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και παίρνει φαρμακευτική αγωγή.

Μάλιστα πέρυσι είχε νοσηλευτεί Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής "Δρομοκαΐτειο".  

Στην κατάθεση του ισχυρίστηκε ότι τα αίτια της επίθεσης ήταν προσωπικά.

«Οι λόγοι που επιτέθηκα στον δήμαρχο Ελευσίνας, Γιώργο Τσουκαλά, ήταν καθαρά προσωπικοί»

Την επίθεση δέχτηκε ο Γιώργος Τσουκαλάς εχθές Δευτέρα  μέσα στο Δημαρχείο Ελευσίνας. Ο πρώην υπάλληλος του Δήμου μπήκε στο γραφείο του Δημάρχου, περίπου στις 12 το μεσημέρι και τον μαχαίρωσε δύο φορές στο πόδι.

Ο δήμαρχος μεταφέρθηκε στο Θριάσιο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμιά ανησυχία.

Το μήνυμά του μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται έστειλε ο  δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς. 

«Η συμπαράσταση και η αγάπη του κόσμου», σημειώνει ο δήμαρχος, «δεν με συγκινούν απλά αλλά με γεμίζουν δύναμη. Σας ευχαριστώ όλους ολόψυχα και ειδικά τους εξαιρετικούς ανθρώπους του Θριασίου Νοσοκομείου, τόσο της διοίκησης, όσο και του ιατρικού-νοσηλευτικού δυναμικού για την άψογη αντιμετώπιση της κατάστασης.

Δεχτείτε τη βαθιά ευγνωμοσύνη της οικογένειάς μου αλλά και τη δική μου για το σεβασμό με τον οποίο αντιμετωπίζετε το γεγονός. Σύντομα θα είμαστε πάλι όλοι μαζί για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την πόλη μας».