- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Αφήστε μας να ζήσουμε μαζί - Δώστε μας ένα καλύτερο μέλλον» (φωτογραφίες)
Κραυγή αγωνίας από Σύρους πρόσφυγες μπροστά από το Γερμανικό Προξενείο Θεσσαλονίκης
Γυναίκες και παιδιά από τη Συρία πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από το Γερμανικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη.

«We need your help» (Χρειαζόμαστε τη βοήθεια σας) έγραφε ένα από τα χαρτόνια που κρατούσαν στα χέρια, καλώντας τη γερμανική κυβέρνηση να τρέξει τις διαδικασίες παροχής ασύλου, έτσι ώστε να καταφέρουν να δουν τα υπόλοιπα μέλη των οικογενειών τους που διαβιούν ήδη στη χώρα. Η παράσταση διαμαρτυρίας επί της λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου ήταν ειρηνική.

«Το παιδί μου είναι στη Γερμανία. Έχω εισιτήριο για να πάω εκεί αλλά τα σύνορα είναι κλειστά και έχω εγκλωβιστεί εδώ με τον άνδρα μου και τα άλλα τρία μας παιδιά» τόνισε σε δηλώσεις της στο thestival.gr η Salwa Alaji.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το χρονικό της υπόθεσης
Πτώση του πραγματικού τζίρου παρά την ονομαστική αύξηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Τα δρομολόγια συνεχίστηκαν κανονικά
Ερευνώνται οι συνθήκες του περιστατικού
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.