Ευμενής απόσπαση μετά τον σάλο: Στην Ακαδημία Εφοριακών o υπάλληλος που έλυνε σταυρόλεξο
«Θα τον αποσπάσουν για να διδάσκει τη σωστή λύση σταυρόλεξου;»
Στην Ακαδημία Εφοριακών ετοιμάζεται να αποσπαστεί ο εφοριακός από την Κρήτη που έλυνε σταυρόλεξα, ενώ ο κόσμος περίμενε στην ουρά.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Νέα Κρήτη», το Υπηρεσιακό Συμβούλιο έκανε ομόφωνα δεκτό το αίτημα του υπαλλήλου, το οποίο είχε κάνει προ καιρού, και τον αποσπά στην υπό σύσταση Ακαδημία Εφοριακών.
Η είδηση, σύμφωνα με την εφημερίδα, εξόργισε τον γενικό γραμματέα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργο Πιτσιλή, ο οποίος, μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας που εμφάνιζε τον υπάλληλο της ΔΟΥ Ηρακλείου να λύνει σταυρόλεξα, είχε διατάξει έρευνα για την υπόθεση.
Μάλιστα, φέρεται να είπε μόλις το πληροφορήθηκε: «Θα τον αποσπάσουν για να διδάσκει τη σωστή λύση σταυρόλεξου; Τέτοια χατίρια δεν πρέπει να γίνονται».
Σημειώνεται πως η τελική υπογραφή για τις αποσπάσεις, θα πρέπει να μπει από τον κ. Πιτσιλή. Ο διευθυντής της ΔΟΥ Ηρακλείου κ. Μανόλης Ρολάκης, με τον οποίο επικοινώνησε η εφημερίδα, απάντησε πως δεν ήταν ενήμερος για την απόσπαση του υπαλλήλου της υπηρεσίας στη Φορολογική-Τελωνειακή Ακαδημία. «Δεν το ξέρω καθόλου αυτό που μου λέτε. Το μαθαίνω από εσάς. Απλά κάνω μια έρευνα να δω τι έγινε με το σταυρόλεξο», ανέφερε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Την παραίτηση της Καρυστιανού ζήτησε το ΔΣ του Συλλόγου των Τεμπών με επιστολή
Το αρνητικό... φορτίο της ημέρας και το κακό «προηγούμενο»
Ανοιχτό το ενδεχόμενο πανελλαδικής διάστασης
Στις 15:00 η συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Ποιοι πάνε στο Μαξίμου
Σε τροχιά κλιμάκωσης οι κινητοποιήσεις
Συγκλονιστικές μαρτυρίες μητέρας και αδερφής για τη δολοφονία του 17χρονου στις Σέρρες
Με αφορμή το αν τα χιόνια θα φτάσουν σε χαμηλότερα υψόμετρα
Η οδηγία του υπουργείου Παιδείας
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε νεογνά ηλικίας κάτω των 4 εβδομάδων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Χιόνια και στην Αττική έφερε το έντονο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.