- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ζάκυνθος – Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα
Ο 22χρονος είχε φτάσει στο νησί της Ζακύνθου πριν από λίγες μέρες για τις καλοκαιρινές του διακοπές
Διασκέδαζε σε μπαρ του Λαγανά για να βρεθεί λίγες ώρες αργότερα νεκρός. Ο 22χρονος Αμερικανός τουρίστας διαπληκτίστηκε έντονα με μια παρέα Σέρβων, οι οποίοι στη συνέχεια τον καταδίωξαν, ενώ βγήκαν και μαχαίρια.
Στη συνέχεια ο Αμερικανός χτυπήθηκε από τους δράστες μέχρι θανάτου. Ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο και προήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το newsit.gr, στη συμπλοκή πήρε μέρος και ο 32χρονος πορτιέρης και υπεύθυνος του καταστήματος. Πρόκειται για Σέρβο με Βρετανικό διαβατήριο, που ήδη έχει συλληφθεί.
Φίλοι του θύματος καταθέτουν από το πρωί και προσπαθούν να βοηθήσουν τις έρευνες της αστυνομίας, που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Στα χέρια τους οι αστυνομικοί έχουν και το οπτικοακουστικό υλικό του καταστήματος στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται τόσο ο αρχικός καυγάς μέσα στο μπαρ όσο και τα όσα ακολούθησαν έξω από αυτό με την δολοφονική επίθεση στον 22χρονο. »Τα πράγματα ήταν πολύ άγρια και θα σκότωναν και εμάς. Τους φωνάζαμε αλλά δεν σταματούσαν τα χτυπήματα» είπε ένας από την παρέα του άτυχου νεαρού.
Όπως έγινε γνωστό από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί ζήτησαν και πήραν το οπτικοακουστικό υλικό του καταστήματος. Ο πορτιέρης και υπεύθυνος του μπαρ έχουν συλληφθεί μαζί με έναν από τους μπάρμαν.
Ο 22χρονος είχε φτάσει στο νησί της Ζακύνθου πριν από λίγες μέρες για τις καλοκαιρινές του διακοπές.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πιο σοβαρά ο υπάλληλος του ΕΦΚΑ
Tι είπε για την πολεοδομική επέκταση σε προστατευόμενες περιοχές
Στο σημείο επιχειρεί ειδικό κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών του στρατού
Αφορά τις αποζημιώσεις που επιδικάζονται στους συγγενείς των θυμάτων και στους τραυματίες
Οι αρχές που έφτασαν στο σημείο δεν έχουν βρει μέχρι τώρα κάλυκες
Διευκρινίσεις για ΚΤΕΟ και Κ.Ε.Κ, τι αλλάζει και τι παραμένει ίδιο στο ισχύον πλαίσο
«Δεμένα» τα πλοία σε όλα τα λιμάνια
Επιχείρηση με διαπραγματευτές και ΟΠΚΕ για 20χρονο φοιτητή στο κέντρο της πόλης
Αναλυτικά οι ενέργειες στις οποίες είχε προχωρήσει η διοίκηση
Τι αναφέρει στην ανάρτηση για την πρόγνωση των επόμενων ημερών ο Θοδωρής Κολυδάς
Η λειτουργία του διακόπηκε τον Ιανουάριο, με την ίδια να χαρακτηρίζει τότε την απόφαση «πολύ δύσκολη»
Ήταν κρυμμένα στις σόλες
Ένα νέο τοπόσημο δημιουργείται στην πόλη, στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου
Τι έχουν ανακοινώσει οι μεγάλες αλυσίδες
Από την Πέμπτη αλλαγή σκηνικού - Οι προγνώσεις των μετεωρολόγων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Για σειρά κακουργημάτων η δίωξη που του ασκήθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.