- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης -του αρμόδιου φορέα που εκδίδει πανελλαδικά τα voucher- Θεόδωρος Γκοτσόπουλος δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως περίπου τριάντα πέντε χιλιάδες παιδιά υπολογίζεται ότι θα μείνουν φέτος εκτός παιδικών σταθμών, καθώς δεν υπάρχουν υποδομές.
Το πρόβλημα φέρεται να εντοπίζεται στο γεγονός πως οι δικαιούχοι του προγράμματος είναι πολλαπλάσιοι από τις διαθέσιμες θέσεις.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γκοτσόπουλος: «Υπάρχει μεγάλη ανισότητα στον αριθμό των βρεφονηπιακών σταθμών. Δεν υπάρχουν βρεφονηπιακοί σταθμοί και για να αντιμετωπιστεί αυτό χρειάζεται χρόνος».
Την ίδια ώρα, στην Πάτρα σχηματίστηκαν ουρές στις κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου -από νωρίς χθες το βράδυ- από γονείς που έσπευσαν να συγκεντρώσουν τα σχετικά δικαιολογητικά για να προλάβουν.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο στο δήμο Πατρέων εκτιμάται ότι θα μείνουν εκτός παιδικών σταθμών περίπου 800 παιδιά.
Πηγή βίντεο: patrastimes.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πληροφορίες αναφέρουν πως τα ποτά τα κέρασε η μητέρα της φίλης της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.