Ελλαδα

Χειροπέδες σε 83χρονο για αποπλάνηση ανηλίκου στην Καλαμάτα

Επέμβαση των αστυνομικών αρχών μετά την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση σε παιδική χαρά 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
360683-746942.jpg
Eurokinissi / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Νέα υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου είδε το φως της δημοσιότητας μετά τη σύλληψη ενός 83χρονου από τις αστυνομικές αρχές στην Καλαμάτα.

Η υπόθεση έγινε γνωστή στην αστυνομία το απόγευμα του Σαββάτου μετά από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στο 100 μέσω του οποίου καταγγέλθηκε ότι «ηλικιωμένος παρενοχλεί σεξουαλικά ανήλικο αγόρι σε παιδική χαρά στα Γιαννιτσάνικα» όπως μεταδίδει το τοπικό portal eleftheriaonline.gr

Μετά από λίγα λεπτά στο σημείο έφθασε περιπολικό, όπου βρήκε τον 83χρονο μαζί με το 12χρονο αγόρι. Προσήγαγαν άμεσα τον ηλικιωμένο στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, καθώς επίσης και το παιδί.

O φερόμενος ως δράστης φέρεται να είχε τουλάχιστον ακόμα μία φορά προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του αγοριού. Είναι κάτοικος Γιαννιτσανίκων, ενώ στην ίδια περιοχή μένει με τη μητέρα του και το 12χρονο παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 83χρονος προσέγγιζε φιλικά και καλοπροαίρετα το παιδί χωρίς να ασκεί βία. Όταν «κέρδισε» την εμπιστοσύνη του, χαίδευε το αγόρι και προχωρούσε και σε άλλες πράξεις.

Το αγόρι έχει εξετασθεί από παιδοψυχίατρο, ενώ αναμένεται ιατροδικαστική εξέταση, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο του βιασμού.

Ο 83χρονος έχει συλληφθεί και κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ