Ελλαδα

Η ανάρτηση του Γιάννη Αγγελάκα για την υπόθεση της Ηριάννας Β.Λ.

«Κάτι δεν πάει καλά με αυτό το μαντήλι που δήθεν φοράει στα μάτια της η θεά της Δικαιοσύνης στη χώρα μας»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Με ανάρτησή του στο facebook ο Γιάννης Αγγελάκας παίρνει θέση στην υπόθεση της Ηριάννας Β.Λ. που καταδικάστηκε σε 13 χρόνια κάθειρξης χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο, τονίζοντας πως «κάτι δεν πάει καλά με αυτό το μαντήλι που δήθεν φοράει στα μάτια της η θεά της Δικαιοσύνης στη χώρα μας».

Η τοποθέτηση του καλλιτέχνη έρχεται σε συνέχεια της επιστολής του Θανάση Παπακωνσταντίνου και της συλλογής υπογραφών 31 νέων ποιητών υπέρ της 29χρονης που έχει στοχοποιηθεί από το 2011, όταν ο σύντροφός της συνελήφθη και κατηγορήθηκε για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» με μοναδικό στοιχείο τη φιλική του σχέση με άλλα δύο μέλη της οργάνωσης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Αγγελάκα  

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΙΑΝΝΑ

«Κάτι δεν πάει καλά με αυτό το μαντήλι που δήθεν φοράει στα μάτια της η θεά της Δικαιοσύνης στη χώρα μας. Είναι διάτρητο και λοξοκοιτάει απ’ τη μια προστατευτικά προς τους πολιτικούς και οικονομικούς άρχοντές μας (δύο πολιτικοί όλοι κι όλοι μπηκαν στη φυλακή για καταχρήσεις δισεκατομμυρίων που γινόταν εις βάρος μας τόσα χρόνια και είναι και οι δύο ελεύθεροι πια) κι απ’ την άλλη απειλητικά και καχύποπτα προς όλους εμάς τους υπόλοιπους που δεν μπορούμε να παρακολουθούμε απαθείς και βουβοί την «καθε έννοιας δημοκρατίας,δικαιοσύνης και απλής λογικής στον τόπο μας.

Διαβάστε για την παράλογη και χωρίς σοβαρά στοιχεία καταδίκη της 29χρονης Ηριάννας (13 χρόνια χωρίς αναστολή) εδώ και ψηφίστε για να υποστηρίξετε την απελευθέρωσή της και τους ίδιους σας τους εαυτούς εδώ»