Ελλαδα

Νέο κρούσμα ασέλγειας από ρασοφόρο στη Θεσσαλονίκη

Προσέγγισε 48χρονη για να της δωρίσει θρησκευτικά είδη και έφυγαν για μοναστήρι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
360160-746063.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ

Γυναίκα, 48 ετών, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ρασοφόρος προέβη σε ασελγείς πράξεις εναντίον της, και η έρευνα των αρχών οδήγησε στο σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του 41χρονου άνδρα ρουμανικής καταγωγής. Συγκεκριμένα, βαρύνεται με τα αδικήματα της παράνομης κατακράτησης, της αντιποίησης αρχής, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της πλαστογραφίας.

 Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ο κατηγορούμενος, ντυμένος σαν μοναχός, προσέγγισε την 48χρονη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και την έπεισε να μεταβούν στο αυτοκίνητό του, προκειμένου - όπως κατήγγειλε η ίδια - να της δωρίσει θρησκευτικά είδη. Μετά την είσοδο της γυναίκας στο αυτοκίνητο και προφασιζόμενος ότι θα επισκεφθούν μοναστήρι έξω από τη Θεσσαλονίκη, ο άνδρας έβαλε μπρος το όχημα, παρά την εναντίωση της 48χρονης.

Κατά την πορεία, ο 41χρονος κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της γυναίκας, η οποία φαίνεται ότι κατάφερε να «δραπετεύσει» από το αυτοκίνητο στην περιοχή των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, όπου και προέβη στην καταγγελία του συμβάντος.

 Ο άντρας εντοπίσθηκε τελικά χθες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με την αστυνομία, στην κατοχή του βρέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητο, όπως επίσης ρούχα κληρικού και μία πλαστή ταυτότητα με σφραγίδα Αγίου Όρους στο όνομά του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ