Ελλαδα

Λέσβος - Αυτή είναι η άτυχη γυναίκα που ανασύρθηκε νεκρή από τα ερείπια του σπιτιού της

''Σώστε την Ελένη'' εκλιπαρούσε τραυματισμένος ο σύζυγός της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
358722-743279.jpg

Θύμα του σεισμού που χτύπησε τη Μυτιλήνη είναι  η 43χρονη Ελένη Βαλελή. Μια μητέρα δύο παιδιών που καταπλακώθηκε από τοίχο του σπιτιού της, ενώ βρισκόταν μέσα στην κρεβατοκάμαρα. Τραγική ειρωνία η μάχη που έδινε η γυναίκα δύο χρόνια τώρα με τον καρκίνο.

Οι προσπάθειες που ακολούθησαν για τον απεγκλωβισμό της δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η άτυχη γυναίκα ήταν ήδη νεκρή, βυθίζοντας στο πένθος τον σύζυγο, τα παιδιά και τους στενούς συγγενείς της. 

Η Ελένη Βαλελή, σύμφωνα με το lesvosnews.net, ήταν ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή σε όλους, αλλά ο χθεσινός σεισμός όμως της στέρησε τη ζωή και σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη τη Λέσβο. 

Οι φωνές του τραυματισμένου συζύγου της συγκλόνισαν τους πάντες: ''Σώστε την Ελένη'' έλεγε στους διασώστες που τον πλησίαζαν για τις πρώτες βοήθειες αλλά ήταν αργά. 

Ο ίδιος έχει τραυματιστεί σοβαρά και είναι πολύ πιθανό να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στον πάνω όροφο του σπιτιού και βρέθηκε στο δρόμο από την ένταση της σεισμικής δόνησης.

Η άτυχη γυναίκα καταγόταν από τη Λήμνο. Η 43χρονη εντοπίστηκε από το κινητό της τηλέφωνο, καθώς την καλούσε η κουνιάδα της. Από την δόνηση και τον ήχο του κινητού, που το είχε δίπλα της, οι πυροσβέστες εντόπισαν το άψυχο σώμα της. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, όπως είπαν κάτοικοι, πως το σπίτι ήταν παλιό ενώ η οικογένεια το είχε αγοράσει πριν από δέκα χρόνια περίπου.

ΠΗΓΗ ΕΙΚΟΝΑΣ: www.eleftherostypos.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ