- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αποφασισμένοι οι κάτοικοι του Μενιδίου - Κλιμακώνουν με κλείσιμο σχολείων
Κραυγή αγωνίας - Ζητούν μεγαλύτερη ασφάλεια
Κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους προανήγγειλαν οι κάτοικοι του Μενιδίου που πραγματοποίησαν χθες νέα συγκέντρωση και πορεία στους δρόμους του δήμου, στον απόηχο του θανάτου του 11χρονου Μάριου από «αδέσποτη» σφαίρα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το skai.gr, σήμερα Δευτέρα θα κλείσουν τα σχολεία της περιοχής, ζητώντας μεγαλύτερη ασφάλεια.
Μάλιστα, οι ίδιοι προαναγγέλλουν ότι δεν θα επιτρέψουν το άνοιγμα των σχολείων ούτε την καινούρια σχολική χρονιά.
Την ίδια ώρα, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας κατήγγειλε χθες συνενοχή κάποιων κρατικών οργάνων με εγκληματίες του Μενιδίου.
Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε πως σε περιοχές της δυτικής αττικής καλλιεργήθηκε για πολλά χρόνια συστηματικά η παραβατικότητα και η εγκληματικότητα.
Ακούστε αναλυτικά τι είπε στις δηλώσεις του:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βίντεο που οδήγησε στη σύλληψη
Kαταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Αλλάζει το σκηνικό - Πότε θα ανέβει εκ νέου η θερμοκρασία
Mε 235 κάμερες, 10 drones και 24 πηγές δεδομένων
«Έχουν διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνες σε 14 κτίρια, υπάρχουν καθιζήσεις»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πόλη στολίζεται με στοιχεία της ιαπωνικής παράδοσης - Γιρλάντες και παραδοσιακές αναφορές κοσμούν το κέντρο
Το χρονικό της υπόθεσης
Αναστάτωση σε πτήση από το Νιουκάστλ προς το Ηράκλειο - Επιθετική συμπεριφορά στο πλήρωμα
Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου»
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.