- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Απρόσμενη εξέλιξη είχε χθες η εκδρομή για δεκαεννέα τουρίστες, στη θαλάσσια περιοχή στον Μαραθιά Ζακύνθου, όταν το σκάφος που επέβαιναν προσέκρουσε σε βράχο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια 20χρονη τουρίστρια.
Σύμφωνα με το λιμεναρχείο Ζακύνθου, ο κυβερνήτης του σκάφους προσπάθησε με ελιγμό να αποφύγει αντικείμενο που έπλεε στη θάλασσα και προσέκρουσε σε βράχο.
Στη συνέχεια, το σκάφος κατέπλευσε στο κοντινό λιμενίσκο Αγίου Σώστη Λαγανά αυτοδύναμα, ενώ κατά την πρόσκρουση τραυματίστηκε μία εικοσάχρονη αλλοδαπή, η οποία μεταφέρθηκε με όχημα της πλοιοκτήτριας εταιρείας σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της περιοχής, ώστε να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Σημειώνεται πως από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους έως την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.