- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πάτρα: Άρπαξε τσάντα με 11.000 ευρώ μέσα στο νοσοκομείο του Ρίου
Είχε διαπράξει και άλλες ληστείες μέσα σε διάστημα λίγων μερών
Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 33χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διάπραξη ληστείας και διακεκριμένων κλοπών.
Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, από την έως τώρα έρευνα των αστυνομικών έχουν εξιχνιαστεί μια ληστεία και έξι κλοπές σε θαλάμους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου Πατρών και σε σταθμευμένα οχήματα.
Πιο συγκεκριμένα, ο 33χρονος διέπραξε τα εξής :
– Την 27/05/2017 τα ξημερώματα, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, αφαίρεσε από συνοδό ασθενούς, που είχε αποκοιμηθεί, μια τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 11.000 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.
Κατά την απομάκρυνση του, ο δράστης έγινε αντιληπτός από την παθούσα και ασκώντας της σωματική βία, διατήρησε την τσάντα στην κατοχή του και τράπηκε σε φυγή.
- Την 21/05/2017 εισήλθε σε θάλαμο νοσηλείας του ίδιου Νοσοκομείου και αφαίρεσε μια τσάντα που περιείχε, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, τραπεζικές κάρτες, ένα ζευγάρι γυαλιά και προσωπικά αντικείμενα.
- Την 21/05/2017 το απόγευμα, αφαίρεσε από ανασφάλιστο αυτοκίνητο στη παραλία του Ρίου, ένα πορτοφόλι, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 220 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και έγγραφα.
- Την 22/05/2017 τα ξημερώματα, έσπασε τζάμι σταθμευμένου αυτοκινήτου στο πάρκιν του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών και αφαίρεσε ένα ζευγάρι γυαλιά οράσεως.
- Την 24/05/2017 παραβίασε όχημα στο Ρίο και αφαίρεσε ένα τσαντάκι που περιείχε διάφορα έγγραφα.
- Την 26/05/2017 παραβίασε όχημα στο πάρκιν του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών και αφαίρεσε δυο ηχεία.
- Την 29/05/2017 παραβίασε όχημα στο χώρο στάθμευσης του ίδιου Νοσοκομείου, χωρίς να αφαιρέσει κάποιο αντικείμενο.
Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν στο δράστη οι αστυνομικοί, κατά τη σύλληψή του, βρήκαν ένα κινητό τηλέφωνο, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, τα οποία παρέδωσαν στους παθόντες.
Επίσης, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του 33χρονου, ως μέσο διάπραξης κλοπών, ενώ σε έρευνα που έγινε στο εσωτερικό του, κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπής και διαρρηκτικά εργαλεία, ένα ράδιο CD, ένα μικρό αγαλματίδιο, ένα σκεπάρνι, ένα ζεύγος γαντιών και δυο κατσαβίδια αντίστοιχα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε εξέλιξη και οι έρευνες για τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς
Τιτάνια μάχη πριν από τη δύση του ηλίου δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Διαδραστικός χάρτης δείχνει τη χρονική και γεωγραφική πορεία του στην Ανατολική Μεσόγειο
Οι κάτοικοι καλούνται να μετακινηθούν προς τα Στύρα
Καίγεται δάσος κοντά στα Μεσοχώρια
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.