Νέο χτύπημα από τους «ληστές των νοσοκομείων» – Άδειασαν και το ΓΝ Λαμίας
Τα μηχανήματα βρισκόντουσαν στα ειδικά εργαστήρια που βρίσκονται στον 4ο όροφο
Συνεχίζονται οι ληστείες στα νοσοκομεία που φαίνεται πως έχουν μπει στο μάτι κυκλώματος που ανενόχλητοι μπαίνουν μέσα σε αυτά και τα… αδειάζουν.
Μετά τον Άγιο Σάββα και τον νοσοκομείο του Βόλου σειρά είχε το ΓΝ Λαμίας, από το οποίο έκλεψαν τη νύχτα μηχανήματα, από το βρογχοσκοπικό και από το Γαστρεντερολογικό – Ενδοσκοπικό εργαστήριο.
Σύμφωνα με το laamiareport.gr τα μηχανήματα βρισκόντουσαν στα ειδικά εργαστήρια που βρίσκονται στον 4ο όροφο του ιδρύματος και τα οποία φυσικά ήταν κλειδωμένα. Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τον αριθμό των μηχανημάτων που πήραν και την αξία τους.
Ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν κλέψει τέσσερα διαγνωστικά μηχανήματα, δυο βρογχοσκόπια και δυο κολονοσκόπια, αξίας περίπου 100.000€. Στο νοσοκομείο όπως είναι φυσικό επικρατεί αναστάτωση και η διοίκηση ενημέρωσε την αστυνομία.
ΠΗΓΗ: eleftherostypos
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση θα συζητηθεί την Τετάρτη στη πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών.
Το πόρισμα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση των υποδομών
Για τη Δημοκρατία στο Ιράν!
Εκτροπές, άρσεις και απαγορεύσεις κυκλοφορίας λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων σε βασικούς άξονες
225 νικητές της δεύτερης κατηγορίας κέρδισαν από 100.000 ευρώ
Η εκδήλωση εντάσσεται στον πρώτο κύκλο δημόσιων συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
Η αντιπροσωπεία των αγροτών είναι 25μελής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στους κατηγορούμενους το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά τη πράξη
Πώς σώθηκαν όλα τα παιδιά του χωριού - Πού οφείλεται το φαινόμενο
«Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας οδηγήσει στον βούρκο του» - Πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεση
«Λες ηλιθιότητες, έχουμε ξεφτιλιστεί, παίρνεις γραμμή από τον Περισσό και ταλαιπωρείς τον κόσμο» - «Aπό βλακεία σε βλακεία το πας»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού καταγράφηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι δήλωσε μετά το συμβάν
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.