- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Ήθελα να φοβίσω αυτούς που δολοφόνησαν τον Μάριο» δηλώνει ο άνδρας που πυροβόλησε στο Εφετείο
«Αυτοί οι πυροβολισμοί ήταν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη νέα αναβολή της δίκης» ανέφερε μεταξύ άλλων
«Ήθελα να φοβίσω αυτούς που δολοφόνησαν τον Μάριο, ώστε να αποκαλύψουν, επιτέλους, πού τον έχουν θάψει. Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο πυροβόλησα στον αέρα».
Όπως αποκαλύπτει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αυτά δήλωσε αρχικά, σε αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο ξάδερφος της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου, σχετικά με την ενέργειά του να πυροβολήσει στον αέρα το πρωί, έξω από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, τη στιγμή που έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους.
Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι η οικογένεια του θύματος δεν μπορεί να βρει το πτώμα του παιδιού «γιατί έχουμε μπλέξει με λαμόγια». Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με αξιόπιστες αστυνομικές πηγές, ο δράστης είπε ότι «αυτοί οι πυροβολισμοί ήταν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη νέα αναβολή της δίκης» αυτής της πολύκροτης υπόθεσης.
Παράλληλα, σύμφωνα με την κατάθεση δύο γυναικών, που είναι ξαδέλφες του δράστη, ο ίδιος δεν οπλοφορούσε μέσα στο δικαστήριο, αλλά μόνο έξω από αυτό. Συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες είπαν, μεταξύ άλλων, στους αστυνομικούς: «Οταν έμπαινε στην αίθουσα ο ξάδελφος μάς έδινε ένα τσαντάκι, που δεν γνωρίζαμε τι περιείχε, ενώ όταν έβγαινε έξω του το ξαναδίναμε. Δεν γνωρίζαμε ότι είχε όπλο».
Ο δράστης, μετά τους πυροβολισμούς, άρχισε να κατεβαίνει τα σκαλοπάτια της εισόδου του Εφετείου, ενώ αμέσως μετά ακινητοποιήθηκε ταχύτατα από αστυνομικούς με πολιτικά, οι οποίοι, αφού τον έριξαν στο έδαφος, του πήραν το όπλο και του πέρασαν χειροπέδες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προληπτική αλλαγή μηχανής στην Οινόη
Eίχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα
Επιχείρηση του Λιμενικού με 38 άτομα στα ανοιχτά των Καλών Λιμένων
Πώς έφτασαν στα ίχνη τους οι Αρχές
Οι εικόνες του συρμού έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες
Τι δήλωσαν επιβάτες του αεροσκάφους
Υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Τι έχουμε μάθει μέχρι σήμερα για το δίκτυο ιρανικής κατασκοπείας στην Ελλάδα από Αζέρους πράκτορες «χαμηλής και μεσαίας στρατολόγησης».
Βανδαλίστηκε από αγνώστους όταν δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντα σε δημοπρασία
Το σακίδιο επιβίωσης για τα τρία πρώτα 24ωρα
Τι αφορά η κινητοποίηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.