- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Συναγερμός στη Βέροια για ύποπτο αντικείμενο σε τροχόσπιτο Γερμανών (εικόνες)
Εξετάζεται αν πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό
Κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών προκάλεσε το πρωί της Πέμπτης ύποπτο αντικείμενο που εντόπισε ιδιοκτήτης αυτοκινούμενο τροχόσπιτου στο κάτω μέρος του οχήματός του, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο στον σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΑΕ) Πλατάνου, επί της Εγνατίας Οδού, κοντά στο Κλειδί Ημαθίας.
Ο 70χρονος Γερμανός ιδιοκτήτης του τροχόσπιτου διανυκτέρευσε μαζί με την 64χρονη σύζυγό του στον συγκεκριμένο σταθμό και το πρωί διαπίστωσε ότι ήταν σκασμένο το λάστιχο του οχήματος. Εξερευνώντας το όχημα ανακάλυψε το ύποπτο αντικείμενο, το οποίο σύμφωνα με όσα μετέφερε στην Αστυνομία έμοιαζε με εκρηκτικό μηχανισμό.
Αμέσως, σήμανε συναγερμός στις αρχές και επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί μαζί με πυροτεχνουργούς του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) της ΕΛΑΣ, όπως επίσης πυροσβεστικά οχήματα, ενώ για λόγους ασφαλείας αποκλείστηκε η γύρω περιοχή.
Μέχρι αργά το μεσημέρι ήταν σε εξέλιξη η επιχείρηση των πυροτεχνουργών για την απομάκρυνση του ύποπτου αντικειμένου, ώστε στη συνέχεια αυτό να εξεταστεί.
Όπως κατέθεσε το ζευγάρι των Γερμανών, βρίσκονται στην Ελλάδα πραγματοποιώντας διακοπές με το τροχόσπιτο. Το προηγούμενο διάστημα το πέρασαν στην περιοχή της Σιθωνίας Χαλκιδικής και τώρα ήταν καθ’ οδόν για την Ηγουμενίτσα.







ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιες περιοχές αφορά
Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός την Τετάρτη
Στο σημείο επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις
Επίσκεψη στο Κέντρο Ημέρας Βραχείας Φιλοξενίας
Δεν έχει σημασία μόνο πού θα πέσει το περισσότερο νερό
Πώς υποβάλλονται ενστάσεις
Σε κόκκινο συναγερμό 8 περιοχές
Πού χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή τις επόμενες ώρες
Τα καιρικά φαινόμενα αναμένεται αύριο να είναι έντονα
Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας
Εντοπίστηκε σε σπίτι συγγενή του
Αθωώθηκε ο δεύτερος κατηγορούμενος
Πότε θα παρθεί η τελική απόφαση
Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο τίμησε τον διεθνούς κύρους Έλληνα επιστήμονα
Οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες
«Οι δυνατές βροχές σήμερα συναντούν αύριο Τετάρτη και θυελλώδεις βοριάδες»
Αντιμετωπίζουν πλέον κατηγορίες για τρομοκρατικές πράξεις και 24 απόπειρες ανθρωποκτονίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.