Ελλαδα

Νέα μαρτυρία-φωτιά για τον βασανιστή της Δάφνης: Βλέπει. Διαβάζει και τα μικρά γράμματα (video)

Τι δήλωσε η νοσοκόμα που του πήγαινε τα φάρμακα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
353605-733357.jpg
ΕΛ.ΑΣ.

Νέα μαρτυρία που καίει τον Κοντζιλέλο Παναγιώτη, τον 52χρονο που πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να έχει δεμένη και να βασανίζει 20χρονη φοιτήτρια, έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά των υποψιών πως το έγγραφο με το οποίο η αρμόδια επιτροπή πιστοποιούσε ότι ήταν τυφλός κατά 95%, δεν ήταν παρά ένα έγγραφο που άνευ αντικρίσματος.

«Αυτός ο άνθρωπος βλέπει. Διάβαζε τα φάρμακα. Εγώ μια φορά που είχα καθυστερήσει να του πάω τα φάρμακα, μου τα διάβαζε μπροστά» ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 η Μαρία, νοσηλεύτρια που είχε αναλάβει τη φροντίδα του 52χρονου τον Σεπτέμβριο του 2015, πέντε μήνες δηλαδή μετά την απόκτηση του πιστοποιητικού τυφλότητας.

«Ο χώρος μέσα ήταν καλωδιωμένος. Είχε δύο υπολογιστές, με κάμερα από πάνω. Τον είχα πετύχει κανά δυο φορές να μιλάει σε αυτό το πράγμα» πρόσθεσε η γυναίκα.

Μάλιστα, το κανάλι του Αμαρουσίου είχε εξασφαλίσει μαρτυρία και του φαρμακοποιού ο οποίος και εκείνος δήλωσε πως είχε καταλάβει ότι ο 52χρονος έβλεπε κανονικά.

Αν τελικά οι υποψίες επιβεβαιωθούν τότε εγείρονται πολλά ερωτήματα για το πώς κατάφερε να εξασφαλίσει ένα τέτοιο πιστοποιητικό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ