- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέα μαρτυρία-φωτιά για τον βασανιστή της Δάφνης: Βλέπει. Διαβάζει και τα μικρά γράμματα (video)
Τι δήλωσε η νοσοκόμα που του πήγαινε τα φάρμακα
Νέα μαρτυρία που καίει τον Κοντζιλέλο Παναγιώτη, τον 52χρονο που πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να έχει δεμένη και να βασανίζει 20χρονη φοιτήτρια, έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά των υποψιών πως το έγγραφο με το οποίο η αρμόδια επιτροπή πιστοποιούσε ότι ήταν τυφλός κατά 95%, δεν ήταν παρά ένα έγγραφο που άνευ αντικρίσματος.
«Αυτός ο άνθρωπος βλέπει. Διάβαζε τα φάρμακα. Εγώ μια φορά που είχα καθυστερήσει να του πάω τα φάρμακα, μου τα διάβαζε μπροστά» ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 η Μαρία, νοσηλεύτρια που είχε αναλάβει τη φροντίδα του 52χρονου τον Σεπτέμβριο του 2015, πέντε μήνες δηλαδή μετά την απόκτηση του πιστοποιητικού τυφλότητας.
«Ο χώρος μέσα ήταν καλωδιωμένος. Είχε δύο υπολογιστές, με κάμερα από πάνω. Τον είχα πετύχει κανά δυο φορές να μιλάει σε αυτό το πράγμα» πρόσθεσε η γυναίκα.
Μάλιστα, το κανάλι του Αμαρουσίου είχε εξασφαλίσει μαρτυρία και του φαρμακοποιού ο οποίος και εκείνος δήλωσε πως είχε καταλάβει ότι ο 52χρονος έβλεπε κανονικά.
Αν τελικά οι υποψίες επιβεβαιωθούν τότε εγείρονται πολλά ερωτήματα για το πώς κατάφερε να εξασφαλίσει ένα τέτοιο πιστοποιητικό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Παρατεταμένη ανομβρία και αυξημένες ανάγκες στερεύουν το νησί ενόψει καλοκαιριού
Οι ενδεικτικές απαντήσεις από την ΟΕΦΕ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο σχολιασμός από την ΟΕΦΕ
Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις αναζητούν το ζώο
Η νέα επέκταση αφορά συνολικά 476.000 εργαζόμενους
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Την έντονη διαμαρτυρία της για την ανακοίνωση του υπουργείου εξωτερικών της Αμερικής εκφράζει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων
Πού θα φτάσει η θερμοκρασία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
«Ένας τόπος που συνδυάζει μοναδικά τη φυσική ομορφιά, την αυθεντική φιλοξενία, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία και την ήπια τουριστική ανάπτυξη»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.