Ελλαδα

Νέα ανατριχιαστική μαρτυρία για τον βιαστή της Δάφνης: «Μου αγόραζε φορέματα και μαγιό»

Η 25χρονη πρώην οικιακή βοηθός πιστεύει ότι σώθηκε από τύχη - σχεδίαζε να την βιάσει την ημέρα της παραίτησής της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
353522-733128.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Η σύλληψη και προφυλάκιση του 52χρονου βιαστή της Δάφνης δίνει τη δύναμη και σε άλλες γυναίκες να βγουν και να μιλήσουν δημόσια για τα όσα έζησαν στο διαμέρισμα του δράστη, όπως η άτυχη φοιτήτρια που είχε ανταποκριθεί σε μικρή αγγελία του 52χρονου για οικιακή βοηθό. 

Στο κεντρικό δελτίο του Ant1 μίλησε η 25χρονη Αναστασία, η οποία πιστεύει ότι σώθηκε από θαύμα. Εργάστηκε στο υπόγειο της Δάφνης τον περασμένο Ιούλιο για έξι μήνες. Αντιμετώπισε παρόμοια συμπεριφορά με αυτή που έζησε η φοιτήτρια. Ο άντρας αγόραζε στην κοπέλα φορέματα και μαγιό και την πίεζε να τα δοκιμάσει μπροστά του, ενώ όπως λέει η 25χρονη είχε σεξουαλικά βοηθήματα σε εμφανή σημεία στο σπίτι του. Το πιο ανατριχιαστικό σημείο στη μαρτυρία της Αναστασίας είναι ότι την ημέρα που θα του ανακοίνωνε την παραίτησή της ο 52χρονος της ζήτησε να του πλύνει πιάτα, όπως έκανε και με την άτυχη 20χρονη που ήταν τελικά το θύμα του. Σώθηκε όμως, όταν έμαθε πως την περιμένει κάποιος να την πάρει και προφανώς για το λόγο αυτό ματαίωσε το σχέδιό του.

Η 25χρονη καταγγέλλει ακόμα πως είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα να καταγγείλει τον άντρα, όμως οι αστυνομικοί της δήλωσαν πως είχαν «φόρτο εργασίας» και ουσιαστικά την έδιωξαν. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ