Ελλαδα

Έγκλημα στο Ιπποκράτειο. Το σχολαστικό καθάρισμα του αυτοκινήτου ενοχοποιεί τον γιατρό

Ο 38χρονος θα απολογηθεί για το φόνο της 36χρονης μητέρας τη Δευτέρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
353001-732104.jpg

Συσσωρεύονται τα στοιχεία που επιβαρύνουν τη θέση του 38χρονου αγγειοχειρουργού του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, ο οποίος κατηγορείται για το φόνο 36χρονης γυναίκας και μητέρας, γεωργιανής καταγωγής, που βρέθηκε νεκρή σε προχωρημένη σε απόκρημνη περιοχή της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική.

Τα στοιχεία που ενοχοποιούν το συλληφθέντα είναι: η χρήση αναισθητικού φαρμάκου για μια μικροεπέμβαση που γίνεται χωρίς αναισθησία, οι ύποπτες κινήσεις του με το αυτοκίνητό του στο προαύλιο του νοσοκομείου τη νύχτα της εξαφάνισης της ασθενούς του, το γεωγραφικό στίγμα των κινήσεων του στη Χαλκιδική και κυρίως το σχολαστικό πλύσιμο του αυτοκινήτου του στη συνέχεια και μάλιστα δύο φορές μέσα σε ένα 8ωρο.

Ο γιατρός πήρε από την ανακρίτρια προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, ενώ αρνείται κάθε κατηγορία και υποστηρίζει ότι η πελάτισσα του δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ραντεβού στο ιατρείο του. Ωστόσο, η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης φαίνεται να έχει συγκεντρώσει αδιάσειστα στοιχεία, που δείχνουν ότι η δολοφονία έγινε μέσα στο Ιπποκράτειο από τον 38χρονο γιατρό. Ο συλληφθείς αρνείται επίσης ότι είχε ερωτική σχέση με το θύμα. Ισχυρίζεται ότι η σχέση τους ήταν φιλική.

Εντός της επόμενης εβδομάδας θα έχουν βγει τα αποτελέσματα των ειδικών τοξικολογικών εξετάσεων από τα οποία εκτιμάται ότι θα προκύψει η αιτία θανάτου της 36χρονης, κατοίκου Αθηνών και μητέρας τριών παιδιών.

Η έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διαπιστώνει ότι τα μηνύματα που αντάλλασσε 0 38χρονος με την 36χρονη στο Facebook δεν είχαν ερωτικό περιεχόμενο, αλλά αφορούσαν το ραντεβού που είχαν στο ιατρείο του για προγραμματισμένη μικροεπέμβαση κιρσών. Δεν προκύπτει μέχρι στιγμής να είχαν ερωτική σχέση μεταξύ τους. Επίσης οι αστυνομικοί δεν θεωρούν πολύ πιθανό να πρόκειται για ιατρικό λάθος, αλλά προσανατολίζονται στην εκδοχή της ανθρωποκτονίας με άγνωστο μέχρι στιγμής τρόπο και κίνητρο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY