- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέο μήνυμα Σώρρα: Σε δεύτερο βαθμό θα αποδειχθεί η αλήθεια
«Η γυναίκα μου δεν έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση της Πάτρας»
Γραπτό μήνυμα έστειλε προς πάσα κατεύθυνση ο Αρτέμης Σώρρας με επιστολή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε».
Σε αυτό ο καταδικασμένος σε α’ βαθμό για υπεξαίρεση αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για την υπόθεση της Πάτρας, υποστηρίζοντας πως η σύζυγός του δεν έχει καμία σχέση, ενώ ισχυρίζεται πως «η αλήθεια θα λάμψει σε δεύτερο βαθμό».
Η δήλωσή του:
Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την υπόθεση της Πάτρας. Η γυναίκα μου δεν έχει καμία σχέση και συμμετοχή. Θα καταθέσω σχετική γραπτή δήλωση στο πενταμελές εφετείο Πατρών. Η αλήθεια θα λάμψει.
Σε δεύτερο βαθμό θα αποδειχθεί η αλήθεια στην αντιδικία μου με τον Φώτη Λεπίδα. Σε ό,τι αφορά τα άλλα αδικήματα οι κατηγορίες δεν ευσταθούν. Ας έχουν όλοι λίγη υπομονή και θα ξεκαθαρίσουν όλα.
Από την πλευρά του, ο συνήγορος του ζευγαριού, Βασίλης Νουλεζάς μιλώντας εκ μέρους της συζύγου Σώρρα, αναφέρει:
Η Βάια Ρουγκλίου το μόνο που δηλώνει δι’ εμού είναι ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση ή ενεργό συμμετοχή στη διάπραξη του αδικήματος για το οποίο ερήμην καταδικάτηκε με τον Αρτέμη Σώρρα. Υπενθυμίζει ότι όλοι πρέπει να σεβαστούν ότι είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών.
Το γεγονός ότι δεν εμφανίζεται και δεν υποβάλλει τον εαυτό της σε εκτέλεση της απόφασης δια της δικαιοσύνης έχει να κάνει με υποκειμενικούς δικούς της λόγους, που δεν γνωρίζω και δεν είναι ίσως ανακοινώσιμοι. Σίγουρα, ένα κλίμα «τρομοκρατίας» σίγουρα υπάρχει και ο καθένας σίγουρα, θα πρόσεχε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.