Ελλαδα

Φρίκη στην Αμαλιάδα: Ανήλικη καταγγέλλει ότι ο θείος της τη νάρκωσε, τη βίασε και την άφησε έγκυο

Ο δράστης, πατέρας 4 παιδιών, φέρεται να την απείλησε με τη ζωή της αν μιλούσε

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
347586-721612.jpg

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού ανήλικης καταγγέλθηκε στην Εισαγγελία Αμαλιάδας από το θύμα, την οικογένειά της και τον δικηγόρο τους. Στη μήνυση καταγγέλλεται ότι το ανήλικο κορίτσι ναρκώθηκε και βιάστηκε από τον θείο της και φέρεται πλέον κυοφορεί το παιδί του.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό site της Ηλείας patrisnews.com, η κοπέλα η οποία ενηλικιώθηκε πρόσφατα, μετέβη στην Εισαγγελία Αμαλιάδας μαζί με τους γονείς και τον δικηγόρο της οικογένειας κ. Δημήτρη Καραγιάννη και υπέβαλαν μήνυση για βιασμό ανηλίκου διά του εξαναγκασμού του με αθέμιτα μέσα και παρά τη θέλησή του να υποστεί εξώγαμη συνουσία, όπου την κατάσταση ανικανότητάς του προς αντίσταση προκάλεσε ο ίδιος ο δράστης, ο οποίος τυγχάνει και συγγενικό πρόσωπο για την παροχή στο θύμα άγνωστης αναισθητικής ουσίας και της ένεκα αυτής περιαγωγής του σε προσωρινή αναισθησία.

Ο βιασμός καταγγέλλεται ότι συνέβη στις 7 Σεπτεμβρίου 2016, όταν η κοπέλα ήταν ακόμη ανήλικη (17 ετών και 8 μηνών), μέσα στο σπίτι όπου είχε μετακομίσει προσωρινά με την οικογένειά της στο Ζευγολατιό Κορινθίας.

Η οικογένεια του θύματος διαμένει μόνιμα σε χωριό του Δήμου Ήλιδας, ωστόσο λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας της είχαν μεταβεί στην περιοχή της Κορινθίας, όπου βρίσκονται συγγενικά τους πρόσωπα, για να υποβληθεί ο πατέρας σε διάφορες ιατρικές εξετάσεις. Εκεί διαμένει ο 39χρονος θείος της κοπέλας μαζί με τη σύντροφό του και τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους.

Η κοπέλα αποκάλυψε ότι ο ίδιος θείος την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και στο παρελθόν, αλλά την είχε απειλήσει ότι θα τη σκότωνε εάν έλεγε το παραμικρό.

Το χρονικό σύμφωνα με το patrisnews.com

«Στις 7 Σεπτεμβρίου του 2016 η κοπέλα ήταν μόνη της στο σπίτι, το οποίο βρισκόταν σε απόσταση 20 μέτρων από το σπίτι του φερόμενου ως δράστη, καθώς η οικογένειά της είχε μεταβεί στο νοσοκομείο με τον πατέρα της, κάτι που γνώριζε ο 39χρονος.

Ο φερόμενος ως δράστης πήγε στο σπίτι της κοπέλας και ζήτησε τη μητέρα της, γνωρίζοντας ότι δεν ήταν εκεί, και εν συνεχεία ζήτησε από την κοπέλα, απειλώντας την, να του επιστρέψει να μπει για δύο λεπτά στο σπίτι. Μαζί του είχε και μία πορτοκαλάδα, την οποία και έδωσε στην κοπέλα να πιει. Η ίδια μετά τις πρώτες γουλιές ζαλίστηκε και ξύπνησε τελικά έπειτα από τρία τέταρτα, γυμνή στο κρεβάτι της και με τον 39χρονο γυμνό δίπλα της να χαμογελά και να υποστηρίζει ότι πέρασαν καλά οι δυο τους. Η κοπέλα αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και άρχισε να φωνάζει, ωστόσο ο φερόμενος ως δράστης την απείλησε και της είπε ότι εάν έλεγε κάτι θα τη σκότωνε. Η κοπέλα φοβήθηκε και δεν είπε τίποτα σε κανέναν».

Το μαρτύριο συνεχίστηκε με απειλές

Ένα μήνα μετά το βιασμό η κοπέλα διαπίστωσε ότι δεν είχε έμμηνο ρήση. Δεν είπε τίποτα. Τέσσερις μήνες αργότερα αισθάνθηκε ενοχλήσεις και πήγε στο θείο της και του ανακοίνωσε πως είναι έγκυος. Ο ίδιος είπε ότι θα τακτοποιούσε το θέμα και στις 11 Μαρτίου 2017, μέσω της αδελφής του. Της πρότεινε να πάρει κάποια χάπια για να αποβάλλει το μωρό. Η κοπέλα φοβήθηκε, αρνήθηκε να πάρει τα χάπια και παρά τις απειλές έφυγε από το σπίτι.

Στις 15 Μαρτίου 2017 και ενώ η κοπέλα περπατούσε στο δρόμο, την προσέγγισε ο 39χρονος με το αυτοκίνητό του, στο οποίο επέβαιναν δύο ακόμη φίλοι του, την έβαλαν με τη βία στο όχημα και την μετέφεραν σε ερημική περιοχή στο Βραχάτι Κορινθίας και την απείλησαν να κάνει έκτρωση. Τελικά την εγκατέλειψαν στην ερημιά και η κοπέλα αφού περιπλανήθηκε βρήκε ένα σπίτι και ενημέρωσε τους δικούς τους, για όσα είχαν συμβεί.

Η οικογένεια επέστρεψε άμεσα στο χωριό της στην περιοχή της Αμαλιάδας. Το κορίτσι πήγε σε γυναικολόγο στην Πάτρα, ο οποίος και διαπίστωσε ότι είναι στον έκτο μήνα εγκυμοσύνης. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ