Ελλαδα

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Ο 47χρονος ξεσπούσε όλα του τα νεύρα στα παιδιά του

Τι αποκαλύπτει η δικηγόρος της πρώην συζύγου του Μάριου Λουκόπουλου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Με τον πρώην σύζυγο της είχε αρκετές επώδυνες επαφές, μέσω μηνύσεων και προσπαθειών του να συλληφθεί επειδή δεν έβλεπε τα παιδιά. Ζούσαν πολύ άσχημες στιγμές. Τα παιδιά κατέληγαν στο νοσοκομείο, γιατί πήγαιναν να συλλάβουν τη μητέρα. Η επικοινωνία των παιδιών με τον πατέρα σταμάτησε, μετά την ομηρία της μητέρας τους. Τα παιδιά άρχισαν να λένε και για άλλα περιστατικά βίας σε βάρος τους. Η πελάτισσα μου ήταν υποχρεωμένη να υποβάλει μήνυση για να προστατεύσει τα παιδιά της».

Αυτά τα λόγια ανήκουν στην Αλεξάνδρα Κρεμίζα, δικηγόρο της πρώην συζύγου του 47χρονου Μάριου Λουκόπουλου, η οποία μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Ε», για τη σχέση της πελάτισσάς της με το θύμα που δολοφονήθηκε στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Βασίλη Τσαγκάρη από τον ίδιο τον παραολυμπιονίκη..

Η δικηγόρος της πρώην συζύγου του Μάριου Λουκόπουλου μίλησε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon, για τη σχέση που είχε η πελάτισσα της τόσο με το θύμα, όσο και με τον Βασίλη Τσαγκάρη.

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 23 Μαρτίου, ο 39χρονος Παραολυμπιονίκης πυροβόλησε και σκότωσε τον 47χρονο ξενοδόχο, μέσα στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ (που διαθέτει ο Βασίλης Τσαγκάρης), στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με την δικηγόρο Αλεξάνδρα Κρεμίζα, η τελευταία φορά που η πελάτισσα της είχε επικοινωνήσει με τον Παραολυμπιονίκη, ήταν στις 25 Απριλίου 2016, όταν την κρατούσε όμηρο ο πρώην σύζυγός της. Από τότε δεν είχαν καμία επαφή.