Ελλαδα

Ψήφισμα «μίσους» από 50 Κηφισιώτες: Δεν θέλουμε εδώ 100 ορφανά προσφυγόπουλα

Υποστηρίζουν ότι θα υποβαθμιστεί η Κηφισιά και θα αυξηθεί η εγκληματικότητα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
344328-715522.jpg
kifisianews.gr

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Κηφισιά, επειδή 50 κάτοικοι κι εκπρόσωποι συλλόγων του δήμου εξέδωσαν ψήφισμα στο οποίο εκφράζεται η αντίθεσή τους να φιλοξενηθούν στην περιοχή από 15 έως 100 ορφανά προσφυγόπουλα.

Σημειωτέον ότι η φιλοξενία των ορφανών ανηλίκων κυκλοφορεί απλά ως φήμη και όχι ως κυβερνητική απόφαση, ή απόφαση της Περιφέρειας, ή του Δήμου.

Σύμφωνα με το kifisianews.gr, στο ψήφισμα καταγγέλλεται το ενδεχόμενο τα παιδιά αυτά να πάνε στο ίδιο σχολείο με τα δικά τους και ο λόγος είναι ότι «επειδή έχουν ζήσει πόλεμο, έχουν γίνει άγρια και κακά»! Η ίδια πηγή προσθέτει πως οι κάτοικοι θεωρούν ότι υπάρχει «ο κίνδυνος ότι τα παιδιά αυτά θα τριγυρίζουν κλέβοντας στα μαγαζιά της Κηφισιάς»!

Το ίδιο site αναφέρει ότι στο κάλεσμα του Συλλόγου Πολιτείας, από πλευράς δημοτικού συμβουλίου, ήταν παρόντες ο Γιώργος Παπαδόπουλος από τον συνδυασμό «Σίγουρα Βήματα» και ο Γιάννης Καπάτσος από την «Ελληνική Αυγή». Οι περισσότεροι παραβρισκόμενοι υπέγραψαν το σκληρό ψήφισμα, ενώ άλλοι, όπως η Ολυμπία Καλού από τους «Τροβαδούρους» ζήτησαν πληρέστερη ενημέρωση  και ο Φραντέσκο Βιανέλλο, ως εκπρόσωπος του συλλόγου Φίλων της Μουσικής, αρνήθηκαν να υπογράψουν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ