Ελλαδα

Βόλος: Με κινηματογραφικό τρόπο έκλεψαν υπολογιστές εν ώρα φοιτητικού πάρτι

Ανοίγοντας τρύπα στον τοίχο του εργαστηρίου του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
342495-712070.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Την ίδια ώρα που λάμβανε χώρα φοιτητικό πάρτι σε χώρο του πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο, επιτήδειοι έκλεβαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές και λογισμικά, ανοίγοντας τρύπα στον τοίχο του εργαστηρίου του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής.

Συγκεκριμένα, σημειώνεται πως το συμβάν έγινε πριν λίγες ημέρες, στη διάρκεια της αποκριάτικης γιορτής που πραγματοποιούσαν φοιτητές στο παραλιακό συγκρότημα του πανεπιστημίου, ωστόσο έγινε γνωστό στις πρυτανικές αρχές μόλις το βράδυ της Τετάρτης,  κατά τη συνέλευση του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής.

Η συνέλευση του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής επεσήμανε πως η κλοπή ήταν συνέπεια της ανεξέλεγκτης κατάστασης που δημιουργούν τα πάρτι στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Βόλο και κυρίως στο Θόλο και εκτιμά ότι η πανεπιστημιακή κοινότητα πρέπει να λάβει μέτρα προκειμένου να εξαλειφθούν τέτοια φαινόμενα, τα οποία πέρα από την αδιαμφισβήτητη ποινική τους διάσταση, έχουν οικονομικές, ακαδημαϊκές και κοινωνικές συνέπειες.  

Η συνέλευση δεν παραλείπει να τονίσει την υποβάθμιση της ποιότητας σπουδών όλων των φοιτητών του τμήματος, αλλά και την δυσκολία που προκαλείται στην πρόσβαση φοιτητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στις σπουδές τους.

Αξίζει να αναφερθεί πως εκτός από τη συγκεκριμένη, έχουν γίνει και άλλες διαρρήξεις σε πολλά γραφεία στο νέο κτίριο του πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.