Ελλαδα

Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκροί εντοπίστηκαν οι τρεις αγνοούμενοι ψαράδες

Τα ίχνη τους είχαν χαθεί το βράδυ της Τρίτης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
342264-711490.jpg

Νεκροί εντοπίστηκαν από λιμενικούς οι τρεις ερασιτέχνες ψαράδες των οποίων τα ίχνη είχαν χαθεί από χθες το βράδυ.

Οι τρεις ψαράδες ηλικίας 72, 67 και 64 χρονών βρέθηκαν σε βραχώδη περιοχή στο Πρασονήσι σήμερα το πρωί , ενώ όλη τη διάρκεια της νύκτας υπήρξε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους.

Τα αίτια της τραγωδίας, που έχει αναστατώσει το νησί της Ρόδου, παραμένουν αδιευκρίνιστα. Σημειώνεται ότι οι τρεις φίλοι είχαν πάει για ψάρεμα χθες και γύρω στις 10.00 το βράδυ επικοινώνησαν με συγγενικά τους πρόσωπα ζητώντας βοήθεια.

Το ιστορικό του ναυαγίου

Σύμφωνα με τη Ροδιακή, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10 το βράδυ όταν τρεις φίλοι που είχαν πάει για ψάρεμα επικοινώνησαν μέσω του κινητού τους τηλεφώνου με συγγενικό τους πρόσωπο και ζήτησαν βοήθεια καθώς η βάρκα τους παρουσίαζε πρόβλημα. 

Οι συγγενείς ειδοποίησαν τις αρμόδιες αρχές και σε ελάχιστα λεπτά απογειώθηκε ελικόπτερο σούπερ πούμα το οποίο ξεκίνησε έρευνα στην ευρύτερη περιοχή, ενώ εκδόθηκε και έκτακτο σήμα αναζήτησης της συγκεκριμένης λέμβου, προς όλα τα παραπλέοντα σκάφη νοτιοανατολικά της Ρόδου.

Στις  έρευνες για τον εντοπισμό των ατόμων που επέβαιναν στο σκάφος,  πήραν μέρος ναυαγοσωστικό σκαφος και ελικοπτερο σουπερ-πουμα ενω στη στερια περιπολούσε οχημα του ΛΣ. Στην περιοχη απο χθες το βράδυ έπνεαν άνεμοι ΒΑ 3-4 μποφορ.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Γυναικοκτονία». Μια λέξη τάφος ομαδικός
«Γυναικοκτονία». Μια λέξη τάφος ομαδικός

Πλέον είναι απαραίτητο, πρέπει να κατανοηθούν τα αίτια. Απαιτείται να σταματήσουμε να εκπαιδεύουμε τα αγόρια όπως εκπαιδεύτηκαν οι πατεράδες τους. Να τους βοηθήσουμε να κατέβουν από το βάθρο τους

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.