Ελλαδα

Στη φυλακή ο συνταξιούχος που πυροβόλησε εν ψυχρώ το δικηγόρο του

«Θα έχανα το σπίτι του», φέρεται να είπε ο 76χρονος στον ανακριτή  

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
342211-711395.jpg

Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε ο συνταξιούχος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 45χρονο δικηγόρο του, με συνέπεια να τον τραυματίσει σοβαρά.

 

Ο 76χρονος συνταξιούχος του ΙΚΑ απολογήθηκε ενώπιον του γ' τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης και φέρεται να συνέδεσε την πράξη του με τη δικαστική έκβαση που είχε υπόθεση την οποία χειρίστηκε ο δικηγόρος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος δήλωσε: «Θα έχανα το σπίτι μου» και εξήγησε ότι ξέσπασε καβγάς, όταν ο δικηγόρος τον ενημέρωσε ότι παραιτείται από υπερασπιστής του. Φέρεται να πρόσθεσε κατά την απολογία του ότι το σπίτι του θα έβγαινε σε πλειστηριασμό, βάσει δικαστικής απόφασης που δικαίωνε τα αδέλφια του σε αντιδικία που είχαν για τα κληρονομικά τους.

Οι συνήγοροι του συνταξιούχου υπέβαλαν αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στον κατηγορούμενο.

 

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης μέσα στο γραφείο του θύματος στη Βασιλέως Ηρακλείου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 76χρονος έβγαλε ένα περίστροφο που είχε μαζί του και πυροβόλησε τρεις φορές τον δικηγόρο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στην κοιλιά, το μηρό και το δεξί χέρι.

 

Το θύμα διακομίστηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται σοβαρή, ενώ ο δράστης παραδόθηκε στο Α.Τ. Λευκού Πύργου. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Γυναικοκτονία». Μια λέξη τάφος ομαδικός
«Γυναικοκτονία». Μια λέξη τάφος ομαδικός

Πλέον είναι απαραίτητο, πρέπει να κατανοηθούν τα αίτια. Απαιτείται να σταματήσουμε να εκπαιδεύουμε τα αγόρια όπως εκπαιδεύτηκαν οι πατεράδες τους. Να τους βοηθήσουμε να κατέβουν από το βάθρο τους

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.