Ελλαδα

Ασύλληπτη τραγωδία με 4 νεκρούς στην εθνική Αθηνών-Λαμίας

Πόρσε έπεσε πάνω σε σταματημένο αυτοκίνητο σκοτώνοντας μητέρα και παιδί  

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στο 83ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, κοντά στο Ύπατο της Θήβας.

Ο τρόπος που συνέβη το δυστύχημα είναι πραγματικά αδιανόητος. Ένας οδηγός σταμάτησε σε πάρκινγκ της εθνικής οδού για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητό του παρέμεινε η σύζυγος και το παιδί του. Λίγα λεπτά αργότερα, άγνωστο για ποιο λόγο, μια Πόρσε που κινούνταν στην εθνική οδό με ιλιγγιώδη ταχύτητα μπαίνει μέσα στο πάρκινγκ και πέφτει με τεράστια δύναμη πάνω στο αυτοκίνητο που βρίσκονταν εκεί σταθμευμένο. Έντρομος ο οδηγός που άκουσε το θόρυβο βγήκε να δει τι γίνεται. Τότε βλέπει το αυτοκίνητό του να έχει τυλιχτεί στις φλόγες χωρίς να μπορεί να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του που ήταν εγκλωβισμένοι μέσα στο αυτοκίνητο.

Από την Πόρσε και τα δύο άτομα που επέβαιναν έχασαν την ζωή τους καθώς ο μεν ένας μετά τη σύγκρουση πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε ενώ το δεύτερο άτομο, που ακόμη δεν έχει αναγνωριστεί αν είναι άνδρας ή γυναίκα, απανθρακώθηκε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ