Ελλαδα

Φρίκη: 52χρονος ασελγούσε σε βάρος τεσσάρων προσφυγόπουλων

Είχε προσφερθεί να τα φιλοξενήσει στο σπίτι του στην Τούμπα Θεσσαλονίκης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
341522-710199.jpg

Ένας 52χρονος γάλλος υπήκοος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος τεσσάρων ανήλικων προσφυγόπουλων τα οποία φιλοξενούσε στο σπίτι του, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Η ΕΛ.ΑΣ ανακοίνωσε την εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ σε βάρος του 52χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια με την επιβαρυντική περίπτωση τέλεσης του αδικήματος από πρόσωπο που συνοικεί με τον ανήλικο και για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια.

Αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του καταγγελλόμενου, όπου εντόπισαν ναρκωτικά χάπια εξαιτίας των οποίων και συνελήφθη, όπως επίσης έξι σκληρούς δίσκους και μία κάρτα αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων που εστάλησαν για εργαστηριακή πραγματογνωμοσύνη.

Σημειώνεται πως η υπόθεση άρχισε να διερευνάται από το τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ύστερα από καταγγελία που έκαναν τα ανήλικα αγόρια, ηλικίας 14 έως 17 ετών. Σύμφωνα με την καταγγελία των αγοριών, στις αρχές του προηγούμενου μήνα δέχθηκαν να φιλοξενηθούν από τον 52χρονο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι θα τους παρείχε στέγη και τροφή.

Όπως κατήγγειλαν τα παιδιά, κατά την παραμονή τους στο σπίτι του, ο 52χρονος προέβη κατ' επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους. Πληροφορίες συνδέουν τον συλληφθέντα με συμμετοχή του σε πρόγραμμα παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ελλάδα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ