Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Σεμινάρια ρητορικής θα παραδώσει ο Άδωνις Γεωργιάδης (video)

Στις 18 και 19 Φεβρουαρίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
340670-708601.jpg

Στα πλαίσια της σχολής που ίδρυσε - της «Ελληνικής Αγωγής» - ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει ξεκινήσει έναν κύκλο ταχύρυθμων σεμιναρίων ρητορικής.

Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια αυτά μπορούν μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο να εξοικειωθούν με μεθόδους και τεχνικές ρητορικής που δημιουργήθηκαν και εφαρμόζονταν ήδη από τους αρχαίους χρόνους και διδάσκονται την πρακτική τους στο σήμερα. 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν ή χρειάζονται λόγω του επαγγέλματός τους να απευθύνουν δημόσιο λόγο ενώ χαρακτηριστικό είναι πως είναι διαδραστικό, δηλαδή όλοι σηκώνονται στο βήμα και μιλούν.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο τέλος κάθε σεμιναρίου δίνεται στους συμμετέχοντες βεβαίωση συμμετοχής. 

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Άδωνις Γεωργιάδης θα διδάξει στη Θεσσαλονίκη στις 18 και 19 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο les Lazaristes Domotel. Στις 4 και 5 Μαρτίου θα μεταβεί στην Πάτρα, ενώ στις 18 και 19 Μαρτίου θα βρεθεί για τα σεμινάρια στην Αθήνα.

*Info: Για τους ενδιαφερόμενους, οι εγγραφές γίνονται τηλεφωνικώς στο 210.5221314 (απογευματινές ώρες) ή ηλεκτρονικά στο info@ellinikiagogi.gr.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Γυναικοκτονία». Μια λέξη τάφος ομαδικός
«Γυναικοκτονία». Μια λέξη τάφος ομαδικός

Πλέον είναι απαραίτητο, πρέπει να κατανοηθούν τα αίτια. Απαιτείται να σταματήσουμε να εκπαιδεύουμε τα αγόρια όπως εκπαιδεύτηκαν οι πατεράδες τους. Να τους βοηθήσουμε να κατέβουν από το βάθρο τους

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.