Ελλαδα

Η ΕΛ.ΑΣ δείχνει το πρόσωπο του 59χρονου συλληφθέντα για αποπλάνηση ανήλικων αγοριών στις Σέρρες (εικόνες)

Έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοιες υποθέσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
339630-706363.jpg

Για αποπλάνηση και απόπειρα αποπλάνησης ανηλίκων κατηγορείται 59χρονος, ο οποίος συνελήφθη στις Σέρρες. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συλληφθείς, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο 12χρονων αγοριών, στις 9 Δεκεμβρίου, στην πόλη των Σερρών. Ο 59χρονος οδήγησε τα παιδιά στο αυτοκίνητο του με το πρόσχημα ότι χρειαζόταν οδηγίες για το δρόμο που οδηγεί στο νοσοκομείο Σερρών. Νωρίτερα, είχε αποπειραθεί να αποπλανήσει έναν ακόμη 12χρονο στην ίδια περιοχή.

Ο 59χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις, συνελήφθη και με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί αρμοδίως. Η Αστυνομία ερευνά αν εμπλέκεται και σε άλλα παρόμοια περιστατικά.

Σύλληψη για αποπλάνηση ανήλικων παιδιών

Με απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 59χρονου Έλληνα, που συνελήφθη με ένταλμα της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Σερρών το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής (05-01-2017), για κακουργηματικές πράξεις σε βάρος ανήλικων παιδιών.

Πρόκειται για τον ΠΑΣΣΑΛΗ Μάριο του Δούκα και της Δέσποινας, γεννηθέντα στις 07-03-1957 στην Ξάνθη. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις της κατά συρροής αποπλάνησης παιδιών ηλικίας από 12 έως 14 ετών.

Σύλληψη για αποπλάνηση ανήλικων παιδιών

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών γίνεται με το σκεπτικό της προστασίας του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων ή ομοειδών αδικημάτων, που τυχόν αποκαλυφθούν με αφορμή τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23210-90805, 23210-90918, 23210-90909 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ