Ελλαδα

Φοιτήτρια κατηγορεί λέκτορα στο Βόλο για ξυλοδαρμό

Τη Δευτέρα η υπόθεση στο δικαστήριο 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
339434-705991.jpg

Τον ξυλοδαρμό της από ένα λέκτορα στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Βόλο, κατήγγειλε μια 20χρονη φοιτήτρια. Η υπόθεση θα εκδικαστεί την προσεχή Δευτέρα. Σύμφωνα με την καταγγελία της φοιτήτριας, το συμβάν έγινε την περασμένη Πέμπτη το βράδυ. Τότε, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, η κοπέλα βρέθηκε από φοιτητές και καθηγητές μπροστά σε ασανσέρ να καλεί σε βοήθεια, γεμάτη αίματα και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Κατηγορούσε για την κατάστασή της 50χρονο διδάσκοντα σε σχολή του Πανεπιστημίου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο κατηγορούμενος για σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.

Η φοιτήτρια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία καθηγητών στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, και αμέσως μετά πήγε στο αστυνομικό τμήμα όπου κατέθεσε μήνυση κατά του διδάσκοντα, τον οποίο κατηγορεί ότι τη χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο, την απείλησε και την εξύβρισε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το επεισόδιο συνέβη στο γραφείο του λέκτορα όπου τον είχε επισκεφθεί η φοιτήτρια.

Στη συνέχεια, εναντίον της κοπέλας στράφηκε ο καθηγητής με μήνυση επίσης, κατηγορώντας την για ψευδή καταμήνυση, απειλή και εξύβριση. Και οι δύο παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο αυτόφωρο, όμως ο λέκτορας ζήτησε προθεσμία προκειμένου να προετοιμαστεί και το δικαστήριο αναβλήθηκε και για τους δύο, καθώς θα γίνει συνεκδίκαση των υποθέσεων, τη Δευτέρα στη μία μετά το μεσημέρι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ