Ελλαδα

Πύργος Ηλείας: Ισόβια στο δολοφόνο που σκότωσε για μια θέση πάρκινγκ

Η απόφαση της δικαιοσύνης για την υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
338598-704173.jpg
ilialive.gr

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο άνθρωπος που σκότωσε τον Παναγιώτη Καρακαπιλίδη το μεσημέρι της 13ης Φεβρουαρίου 2016,  επειδή τον ενοχλούσε η θέση στάθμευσης. Το αποτρόπαιο έγκλημα «ζωντάνεψε» στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πατρών, παρουσία του δράστη Γ.Ψ.

Ο δολοφόνος στο δικαστήριο, όπως μεταδίδει το portal ilialive.gr επέμεινε στον αρχικό ισχυρισμό που είχε προβάλει στους αστυνομικούς κατά την προανάκριση αλλά και στην Ανακρίτρια Πύργου, υποστηρίζοντας πως ο 48χρονος Παναγιώτης τον ενοχλούσε γιατί στάθμευε το αυτοκίνητό του απέναντι από το σπίτι του και ότι του είχε κάνει επανειλημμένα παρατηρήσεις στο θύμα του.

Ο συνήγορος υπεράσπισης πρόβαλλε στο δικαστήριο το αίτημα της αναγνώρισης ελαφρυντικών για τον κατηγορούμενο πέραν του πρότερου έντιμου βίου και της «ανάρμοστης συμπεριφοράς το θύματος» τα οποία και απορρίφθηκαν.

Το άτυχο θύμα ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών και αδερφός γνωστού επιχειρηματία της πόλης. Εργαζόταν από μικρή ηλικία ως μηχανικός αυτοκινήτων σε διάφορες επιχειρήσεις του κλάδου και ήταν αρκετά γνωστός στον Πύργο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ