- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Ελεύθερος με εγγύηση ο αστυνομικός διοικητής που κατηγορείται για χρηματισμό
Είχε ζητήσει χρήματα προκειμένου να ακυρώσει κλήσεις καταγγέλοντα
Ο αστυνομικός διοικητής της Τροχαίας Δυτικής Αττικής, ο οποίος είχε κατηγορηθεί ότι χρηματίστηκε με 2.000 ευρώ από ιδιοκτήτη βυτιοφόρων, αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 10.000 ευρώ, ύστερα από την απολογία του.
Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τον συνήγορό του, αρνείται τις κατηγορίες της εκβίασης και της δωροληψίας που του αποδίδονται.
Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την κατηγορία, ο αξιωματικός ζήτησε τα χρήματα, προκειμένου να ακυρώσει κλήσεις του καταγγέλοντα, ύψους 10.500 ευρώ και να του επιστρέψει άδεια κυκλοφορίας οχήματος.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην υπόθεση, συγκατηγορούμενοι του αξιωματικού είναι ένας αστυφύλακας από το ίδιο τμήμα και ένας ιδιοκτήτης συνεργείου μοτοσυκλετών, που φέρεται ως μεσολαβητής και παρέλαβε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 2.000 ευρώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Zητά επιστημονικά τεκμηριωμένες θέσεις για τις ιατρικές πράξεις που μπορούν να εκτελούνται ανά ειδικότητα
Το Ειδικό Φύλλο Πορείας περνά πλέον στην ψηφιακή εποχή
το έργο χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.
Πότε θα επηρεαστεί η Αττική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το αεροπλάνο είχε προορισμό το Βουκουρέστι
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
88 πρόβατα σκοτώθηκαν από κεραυνό
Ο βροχερός καιρός πάντως δείχνει ότι... μύρισε φθινόπωρο
Το ΙΧ τυλίχτηκε στις φλόγες
Μεγάλα προβλήματα για τους οδηγούς
Η διαδικασία θα συνεχιστεί την Τρίτη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.