Ελλαδα

Απειλές για τη ζωή της δέχεται η διευθύντρια του δημοτικού στη Λάρισα

Γονείς την κατηγορούν για «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» ανοίγοντας το σχολείο στα προσφυγόπουλα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
338160-703364.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Αγριεύει στη Λάρισα η αντιπαράθεση γονέων και εκπαιδευτικών στο 26ο δημοτικό σχολείο, στο οποίο έχουν προσκληθεί για να φοιτήσουν τα προσφυγόπουλα της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι χρησιμοποιούν το Facebook για να εξαπολύουν απειλές κατά της διευθύντριας του σχολείου Κατερίνας Σταγιάννη και όσων τη στηρίζουν. Μάλιστα, η διευθύντρια υπογραμμίζει ότι οι απειλές στρέφονται ακόμη και κατά της ζωής της.

Χαρακτηριστικά χρήστης του διαδικτύου γράφει, μεταξύ άλλων, για την κ. Σταγιάννη στη σελίδα του Συλλόγου Γονέων στο Facebook: «Ας ενημερώσει κάποιος την κυρία ΣΤΑΓΙΑΝΗ ότι τα λόγια και οι πράξεις της συνιστούν ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ η οποία σε καιρό κατοχής (μετά την ανακοίνωση στη Βουλή ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ από 24/11/11, και την απόκρυψη και μη ΕΚΔΙΚΑΣΗ της), η ΧΩΡΑ θεωρείται σε κατάσταση πολέμου και η υποστήριξη των εισβολέων ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ κατά το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ( άρθρο 7 παράγραφος 3 και την ΠΟΙΝΙΚΗ νομοθεσία για την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ σε καιρό πολέμου) ...ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ!!! Αρα ή με τα ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ της θα είναι ή με την Ελλάδα και τους ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Η απόφαση είναι δική της... όπως και οι συνέπειες αυτής!!»

Η αστυνομική διεύθυνση Λάρισας ζήτησε από την κ. Σταγιάννη να προσέλθει στο τμήμα και να καταθέσει τα όσα συμβαίνουν στο σχολείο της, αλλά και για τις δημόσιες καταγγελίες της που σχετίζονται με τα φαινόμενα ρατσιστικής ρητορικής και απειλών εναντίον της στην επίσημη σελίδα του συλλόγου γονέων του σχολείου στο διαδίκτυο. Η διευθύντρια, όπως έγινε γνωστό, βρέθηκε χθες στην Ασφάλεια της Λάρισας και προχώρησε σε κατάθεση. Η αστυνομία φέρεται να έχει σχηματίσει ολοκληρωμένο φάκελο με στοιχεία που υπάρχουν εδώ και καιρό.

Μεταξύ άλλων, μελετούν φωτογραφίες, βίντεο σχόλια σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσωπικές απειλές αλλά και άλλες πληροφορίες που αφορούν τη ρατσιστική δράση προσώπων στο διαδίκτυο. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ