Ελλαδα

Ξεσπά η οικογένεια του άτυχου 6χρονου κατά του 15χρονου δράστη (video)

«Το έχει ξανακάνει», λένε συγγενείς και φίλοι του θύματος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στον εισαγγελέα Κομοτηνής αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας ο 15χρονος κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ. Ο ανήλικος Ρομά έχει ομολογήσει το φρικτό έγκλημα που έχει αναστατώσει και προβληματίσει την ελληνική κοινή γνώμη.

Ο 6χρονος είχε εξαφανιστεί και το άψυχο σώμα του βρέθηκε σε εγκαταλειμμένο σπίτι στην Κομοτηνή. Ο 15χρονος Ρομά και επίσης κωφάλαλος ομολόγησε επίσης ότι βίασε τον μικρό Σεζάλ. Οι συγγενείς και φίλοι του θύματος μίλησαν στον ιστότοπο xronos.gr και κατήγγειλαν ότι ο δράστης είχε αποπειραθεί να το ξανακάνει. «Το ηξέραν (σ.σ. η αστυνομία) ότι το είχε ξανακάνει στο παρελθόν, αλλά τον άφησαν ελεύθερο. Πού είναι η αστυνομία και ο εισαγγελέας;», δήλωσε ο παππούς του θύματος. «Δεν τόλμησε να μας πει εμάς τίποτα, όταν τον πήρε η αστυνομία, τα είπε σε αυτούς», λέει η οικογένεια του 6χρονου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του συνοικισμού των Αθιγγάνων στο τέρμα της οδού Αδριανοπούλεως στην Κομοτηνή ο 15χρονος έχει πέσει και αυτός στο παρελθόν θύμα βιασμού. Για αυτό, λένε, είχε φύγει από την περιοχή για να εγκατασταθεί στην Κομοτηνή μαζί με την αδερφή του.