- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ ο πατέρας που φέρεται να σκότωσε με κινητό το 5μηνο παιδί του
Τι δήλωσε η δικηγόρος του 52χρονου
Με εγγύηση 20.000 ευρώ, αφέθηκε ελεύθερος τη Δευτέρα ο 52χρονος πατέρας του 5 μηνών βρέφους, το οποίο κατέληξε μετά από τραυματισμό που του προκάλεσε η κίνηση του πατέρα να πετάξει το κινητό του στη μητέρα, κατά την διάρκεια καυγά των γονιών του.
Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του 0 52χρονος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με υποχρέωση καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 20.000 ευρώ, μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου 2017. Παράλληλα του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Σύμφωνα με το cretapost.gr η δικηγόρος του 52χρονου είπε: «Η δικαιοσύνη αποφάνθηκε». Μιλώντας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο το 6 μηνών μωράκι της οικογένειας, η συνήγορος του 52χρονους τόνισε με έμφαση ότι «για όλα ευθύνεται μια μόνο λάθος κίνηση, που συνέβη σε λάθος στιγμή. Στη διάρκεια έντονου εκνευρισμού, ο 52χρονος πέταξε στο πάτωμα το κινητό του το οποίο εκσφενδονίστηκε και χτύπησε το μωρό στο κεφάλι».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.