Ελλαδα

Πέθανε στα 42 της η αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Βιργινία Μανασάκη - Ταβερναράκη

Χτυπημένη από τον καρκίνο,

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
337810-702557.jpg
facebook.com/virginia.manasaki

Στο πένθος έχει βυθιστεί από την Παρασκευή το Ηράκλειο, στο άκουσμα του χαμού της αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας και Βιομηχανίας Κρήτης Βιργινίας Μανασάκη - Ταβερναράκη. 

Η αντιπεριφερειάρχης, εδώ και λίγους μήνες, έδινε μια πραγματική μάχη με τον καρκίνο  και τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, έπειτα από μεταμόσχευση στην οποία είχε υποβληθεί. 

Το Ηράκλειο αποχαιρετά στις 3.00 το μεσημέρι της Κυριακής την αγαπημένη Βιργινία που έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα, μόλις στα 42 της χρόνια. Από τις 2.00 το μεσημέρι η σορός της θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό Αγίου Τίτου ενώ η ταφή της θα γίνει στο νέο κοιμητήριο. 

Δεκάδες ήταν τα τηλεφωνήματα χθες στην Περιφέρεια από Κυβερνητικά στελέχη, ανθρώπους της εκκλησίας, φορείς, συλλόγους και πολίτες που εξέφραζαν τα συλλυπητήρια τους για τον τόσο πρόωρο χαμό της Β.Μανασάκη, ενώ εκατοντάδες είναι τα ψηφίσματα συλλυπητηρίων από φορείς και συλλόγους.

Σε βαρύ κλίμα την Παρασκευή το Περιφερειακό Συμβούλιο σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

1. Να παραστούν τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου στην νεκρώσιμη ακολουθία.

2. Να κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους του Περιφερειακού Συμβουλίου

3. Να κατατεθούν στη μνήμη της, χρήματα σε κοινωφελή ιδρύματα.

4. Να εκφράσει το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης τα βαθύτατα συλλυπητήρια του στην οικογένειά της.

Πηγή: cretalive.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ