Ελλαδα

ΑΕΙ συνεργάζεται με τη Μητρόπολη Σπάρτης με στόχο την ανάπτυξη και οδηγό την προσευχή

Απόψε στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Ημερίδα «Νοερά Προσευχή & σύγχρονες επιχειρήσεις»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το λιθαράκι της στην ανάπτυξη και εκπαίδευση της νέας γενιάς στελεχών επιχειρήσεων επιθυμεί να βάλει η Εκκλησία διοργανώνοντας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ημερίδα με θέμα: «Νοερά Προσευχή & σύγχρονες επιχειρήσεις». Όπου νοερά προσευχή νοείται «η επίκληση του Ονόματος του Κυρίου Ιησού και η εκζήτηση του Θείου Ελέους και συγχρόνως μία πράξη μετανοίας του πεπτωκότος αμαρτωλού ανθρώπου, η οποία εκφράζεται με τα λόγια: Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με», σύμφωνα με το site pemptousia.gr.

To Εργαστήριο Οργάνωσης και Διοίκησης Υπηρεσιών & Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης, διοργανώνει την Επιστημονική Ημερίδα  σήμερα Δευτέρα στις 16 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 17:00, στο αμφιθέατρο της Σχολής Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στη Σπάρτη.

Σκοπός της ημερίδας, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, αποτελεί η προσέγγιση της έννοιας και της μεθόδου – τεχνικής της Νοεράς Προσευχής, με ιδιαίτερη έμφαση στην επίδρασή της και στα οφέλη της στις σύγχρονες επιχειρήσεις και οργανισμούς (στελέχη του ιδιωτικού, δημόσιου, μη κερδοσκοπικού τομέα).  Επίσης η συσχέτιση της Νοεράς Προσευχής με την αποτελεσματικότητα, παραγωγικότητα και κερδοφορία των επιχειρήσεων. Όπως σχολιάζει και ο μπλόγκερ που «ξετρύπωσε» την ημερίδα: «αυτά συμβαίνουν στη χώρα όπου ο Σώρρας είναι τρισεκατομμυριούχος, η Ρούπα επαναστάτρια και ο Τσίπρας αριστερός».