- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Η ανάρτηση του Γιώργου Κοτανίδη για τις αποδοκιμασίες στον Αλέξη Τσίπρα
Ο γνωστός ηθοποιός εξηγεί τι συνέβη και στέλνει το δικό του μήνυμα
Με ανάρτησή του στο facebook, ο ηθοποιός Γιώργος Κοτανίδης τοποθετήθηκε για τα δημοσιεύματα γύρω από τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την είσοδό του στη θεατρική παράσταση «ΟΜΠΙΝΤΑ, οι τελευταίες ώρες του Νίκου Ζαχαριάδη» στο θέατρο του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης».
Αναλυτικά όσα έγραψε στο facebook:
Διάβασα στον τύπο, ηλεκτρονικό και έντυπο ότι κατά την είσοδο του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα το βράδυ της Τρίτης στην παράστασή μας «ΟΜΠΙΝΤΑ, οι τελευταίες ώρες του Νίκου Ζαχαριάδη», υπήρξε γιουχάισμα εναντίον του από τους θεατές και ότι παρενέβην να σταματήσω τον «εμφύλιο» λέγοντας «ειρήνη υμίν». Μου τηλεφώνησαν και μου τηλεφωνούν αρκετά ΜΜΕ για να μάθουν τι έγινε.
Αισθάνομαι λοιπόν την ανάγκη να πω ότι πράγματι, μια μικρή ομάδα θεατών αποδοκίμασε τον κ. Τσίπρα αλλά ως εκεί. Και παρενέβην για να προλάβω οποιαδήποτε ένταση που θα έκανε κακό στην παράσταση. Καλωσόρισα όλους τους θεατές, ευχήθηκα «καλή χρονιά» και είπα ότι «το θέατρο ενώνει». Όταν στο τέλος της παράστασης ο κ. Τσίπρας ερχόταν στα παρασκήνια να μας συγχαρεί, μια κυρία τον αποδοκίμασε και πάλι λέγοντας ότι «του αξίζει να μείνει στη Σιβηρία».
Ο πολιτικός και καλλιτεχνικός μου πολιτισμός με ωθούν να πω και τούτο: Είναι τιμή για μένα και τους συνεργάτες μου ότι μας επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός της χώρας για να δει τη δουλειά μας, όπως είναι τιμή μας ο ερχομός του κάθε θεατή. Το γεγονός ότι στο πολιτικό πεδίο οι απόψεις μου είναι δηλωμένα αντίθετες περιποιεί τιμή στον ίδιο.
Είναι ανάγκη νομίζω να διαχωρίσουμε τους θεσμούς από τη μικροπολιτική.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.