Ελλαδα

Αστυνομικές πηγές: Ομολόγησε τη δολοφονία ο εραστής της Φρανσουάζ Αμοιρίδη

Αυτός είναι ο 29χρονος Sergio Gomes Moreira Filho 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
335558-697151.jpg
Globo

Ενώ κλιμάκιο της ΕΛΑΣ μεταβαίνει στη Βραζιλία για να συμμετέχει στις έρευνες για το θάνατο του Έλληνα πρέσβη Κυριάκου Αμοιρίδη, βραζιλιάνικα ΜΜΕ επικαλούμενα αστυνομικές πηγές μεταδίδουν ότι ο εραστής της συζύγου του πρέσβη Φρανσουάζ Αμοιρίδη, ομολογήσε τη δολοφονία. 

Για πλάνα από κάμερα ασφαλείας, που δείχνουν τον αστυνομικό Sérgio Gomes Moreira Filho, φερόμενο ως εραστή της Φρανσουάζ Αμοιρίδη, να σύρει ένα «μεγάλο αντικείμενο» από το διαμέρισμα του στο αμάξι, την ημέρα του εγκλήματος, (Δευτέρα) κάνουν τώρα λόγο τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ επικαλούμενα αστυνομικές πηγές. 

 Ομολόγησε τη δολοφονία ο εραστής της Φρανσουάζ Αμοιρίδη

Όταν η Φρανσουάζ Αμοιρίδη προσερχόταν για κατάθεση αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους. Ο στρατιωτικός που φέρεται να διατηρούσε σχέση με τη σύζυγο του πρέσβη ονομάζεται Sergio Gomes Moreira Filho και είναι 29 ετών. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Filho ομολόγησε ενώ οι δύο συνεργοί του ανέφεραν ότι ο ιθύνων νους της δολοφονίας είναι η Φρανσουάζ Αμοιρίδη, ωστόσο εκείνη φέρεται να το αρνείται. 

Σύμφωνα με άνδρες της βραζιλιάνικης αστυνομίας ο 59χρονος διπλωμάτης μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου, ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη η σορός,

 Ομολόγησε τη δολοφονία ο εραστής της Φρανσουάζ Αμοιρίδη

Προς το παρόν το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε σε καμένο λευκό αυτοκίνητο στο προάστιο Νόβα Ιγουάτσου, δεν έχει αποδειχθεί ότι ανήκει στον 59χρονο έλληνα πρέσβη Κυριάκο Αμοιρίδη. 

Όλα συνηγορούν στο ότι ο Αμοιρίδης εκτελέστηκε στο σπίτι του, βρέθηκε αίμα στον καναπέ του σπιτιού του, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αυτοκίνητο, το οποίο είχε νοικιάσει και το οποίο βρέθηκε καμένο με ένα απανθρακωμένο πτώμα στο εσωτερικό του. 

 Ομολόγησε τη δολοφονία ο εραστής της Φρανσουάζ Αμοιρίδη

Προκαταρκτική ποινική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Αθηνών, Παντελής Ζαγοραίος. 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ